Ejderhahavva Hanımlar 18 aylık oğlum var ve ben günde 2 kez yoğurt veriyorum acaba fazla mı sizce 🤔normal mı anormal mi yoksa sorun yok mu bunu cidden bilgi almak amaclı yazıyorum inşallah beni aydınlatan anneler çıkar
Merve Ejderhahavva bence zararlı değildir. Benim kızım 8 aylık olmak üzere her gün yoğurt yediriyorum. 18 aylık olsa 2 kere veririm yani. Yoğurt doğal probiyotik bir zararı olmaz sanıyorum. Bilimsel bilgim yok tabi 🥰
Oglunasikbiranne08 Ejderhahavva bence yedirin sağlıklı yani. Zararı olmaz. Oğlum 8 aylık hergün 2 yemek kaşığı yoğurt yiyor. Çokta seviyor
[silindi] Ejderhahavva yemeklerin yanında veriyorsunuz heralde bence bir sorun olmaz ben her yemeğin yanında bu yaşımda ayran içerim bebeğin de yoğurt yemesi normal😂
Ejderhahavva Merve ne bilim kararsız kaldım ya bence sanıyorum iyidir diye düşünüyorum ama bazen acaba fazla mı diyorum zaten kendim mayaliyorum market yoğurdunu hiç vermedim
Ejderhahavva Oglunasikbiranne08 aman sevsin snra zor olur bende o aylarda minik bi kase yediriyordum 2 kaşık aynı şekil yani afiyet olsun kuzulara
Merve Cnprtk ben ilk ondan yaptım sonra yaptığım yoğurttan ayırdım. Öyle devam ediyorum çok güzel oluyor
Ejderhahavva Cnprtk zaten bi kez kullandım diğerlerini yaparken maya ayirdim yedekte 2 tane mayam var ayrıca
[silindi] Cnprtk ben e bebekteki mayalarla asla tutturamadım ya 😏 organik yoğurt alıyordum maya olarak onu kullanıyordum eğer evde yoğurdum da varsa onu kullanıyordum
Ejderhahavva [silindi] öğlen uyku öncesinde ve uyumadan 15 dk önce 🤷♀️çünkü yemeklerin yanında yemiyor ayran falan içiyor