Minakanne Arkadaşlar 3 tane ürün sipariş verdim 1 tanesi tek kargoya verildi bu nasıl oluyor hepsini aynı anda verdim ek gıda kitabı aldım o tek geliyor diğerleri ne zaman gelir 🤔
Deletedmom388 Minakanne ayrı markalar ya da firmalardansa öyle oluyor bazen ayrı ayrı geliyor.Onlar da kısa sürede elinize ulaşır
Deletedmom131 Minakanne Bende geçen bez ve ıslak mendil istedim. Islak mendil cuma günü, bez pazartesi günü geldi. Aynı marka, ayni site ama farklı firmalar sanırım o yuzden öyle geldi.
Minakanne Deletedmom388 İnşallah en kısa zamanda gelir yoksa eşim kargonun geldiğini öğrenirse nie bunu aldın yapmayı bilmiyomusun dicek
Deletedmom388 Minakanne A a ne alakası var yapmayı bilmemekle🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Tarif konusu sıkıntı zaten en güzelini en sağlıklısını yapmaya çalışıyoruz evlatlarımız için..Madem öyle inşallah eşiniz görmeden gelir 🙏🏻
Minakanne Oglunasikbiranne08 Anladım yalnız bı ürün ben sipariş verdikten sonra tükendi yazıyor gelirmi ki o ürünün
Drnk Minakanne içeriği nedir aylara göre nelee yedireceğmiz mi yazıyor nasıl beslenmesi gerektigini mi anlatıyor
Minakanne Drnk 117 tane doktor tavsiyeli tarifler var bilgi var yarın gelirse içeriğini kesin olarak yazarım