Irem22 Anneler bebeğimde cok fazla egzama var doktor sürekli krem veriyordu ama geçirmiyor. Cildiye gidicektik ama bu virüs olayı olunca kaldı bebeğimin gözlerinin etrafı vücudunu sarmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum yardım edin lütfen
Gkhnn71 Irem22 bebeğin kaç aylık doktora şuan götürme sakın bizimde egzamamiz vardi bepantol sesiderm krem cok iyi geldi sabah akşam sür inşallah geçer
Tugcegoktas Irem22 Canım benımde oglumda vardı yüzünde cok kötüydü özel bi doktor var cildiyeyi ona götürdüm bana bi krem verdi ve gecti cok şükür .Sana tavsiye ederimm
38eg Irem22 bizim de yüzümüzde vardı 2 hafts kortizon kullandık biraz geçer gibi ara ara tekrarlıyor ams bepanthol sensiderm kullanıyorum iyi geliyor kaşıntı alıyor birde bioderma nın kremini kullanıyorum oda güzel nemlendiriyor
Burcubayram01 Gkhnn71 cnm bebantolun pişik önleyici kremini kullaniyordumda ben benim kızımda egzemali mustellanin kremini kullanıyorum yüzüne bitti oda bebantonu çok duydum ondanmi alsam dedim pişik kreminin içeriğine bakınca çok fazla alkol çeşitleri var acaba egzema kreminin içeriği nasıl hiç bsktinizmi ondada varmı merak ediyorum bı baksaniz
Irem22 38eg Nemlendirme sürekli yapıyorum biodermanın hem şampuanını hem kremini kullanıyorum ama fayda etmiyor ne yapıcağımı şaşırdım
Irem22 Tugcegoktas ahh kuzularım benim nasıl acıyordur bizim ki bu şekilde değil tam olarak egzama resmini atayım
Handecelik Irem22 ben ipek hanım çiftliği egzama kremini aldım dün kullanamays başladık işe yararsa yazarım
Handecelik Kızım 16 aylık geçen kıştan beri var yüzü dışında. bacaklar kollar göğüs ve sırtta Bioderma atoderm intensive baume her gün 2 kere kullanıyoruz.tüm vücuda
Irem22 Handecelik Bende kullanıyorum biodermayı nemlendirmek için. Egzama kre İyi gelirse yazarsanız çok sevinirim
Irem22 Tugcegoktas Teşekkür ederim krem için araştırıp eczaneden alayım sizede cok geçmiş olsun inş bizimde geçer
Misskokulum Irem22 Tugcegoktas bu kremin sarı olanını biz de kullandık 3 günde geçirdi kortizonsuz hem gönül rahatlığıyla kullandım
kirazcdemirci-1019 Tugcegoktas bu kremden kullandim hic faydasini görmedim cnm belkide cilde göre degisiklik gösterebilir
38eg Irem22 bepanthol sensiderm kaşıntı önlüyor dene derim birde çamaşırlarını ne ile yıkıyorsun ben sabun tozu kullanıyorum doktor demişti
Tugcegoktas Irem22 cok satılan egzama kremi oldugu için bulunmaya bilir sipariş verirsiniz eczane getiriyor .pembe kutulu olan fiyatı 70 TL bilginize ..Rica ederimm miniğime şifa olsun inşalalaahh 🤲🥰
Handecelik Irem22 dün ilk kez sürdüm bugün çok daha iyiydi egzamaları. Bence deneyebilirsiniz bi iki gün daha kullanayım yine yazarım
Irem22 Tugcegoktas https://imgyukle.com/i/JUcJyQ Yüzü boynu yanağı vücudunun bir kaç yeri hep böyle iki gözünün etrafı hep böyle kremi deneyeceğim
Tugcegoktas Irem22 Cok gecmiş olmus kıyamam minik kuzuma ya bu cocuklardaki bu egzama nedir boyle ya artık okadar varki ki herkesde Rabbim şifalarını versin inşallaahh 🤲
Irem22 Tugcegoktas inş cok üzülüyorum şu virüsten evden cıkamıyoruz doktora götüremiyoruz. Bizimki pullanıyor kaşıdığı içinde yaraya dönüşüyor sonra ağlıyor gözüne cok yakın kremde sürmeye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum
Irem22 Tugcegoktas çok fazla var herkeste ufakta olsa egzama yaşanıyor neden bu kadar coğaldı bilmiyorum 🤷♀️