Arkadaşlar merhabalar
Happy kidse yeni gelebildim bugün tam 39 günlük lohusayım. Benim bildiğim bu gogus tıkanması yeni doğum yapıldığında olur ama benim yeni oldu. Bikac gün önce sol göğsümü çok emzirmedim sağ göğsümdü mamaydı derken bu tıkanan göğsüm gece çok doldu sabaha karşı agriyla uyandım sanki çatlayacak gibi bir agri hemen verdim emdi ama heralde uyku sersemi tam boşaltamadı. Dün de sabah bir agriyla başladı Göğsümün bir kısmı taş gibi oldu kızardı alev alev yandı resmen ayrica bütün vücudum sanki üşütmüşüm gibi agridi ve titredi akşama kadar yattım. Annem yok nazar oldu yok canın mi bisey istedi de şişti emzirilen gogus tıkanmaz dedi onu ye bunu ye geçer diyor ama bu arada iyice kızardı el degilmiyor göğsüme yatak döşek yatıyorum. En sonunda akşam internetten bakmış senin göğsün iltihaplanmış sabah doktora gidin diye başladı panik yapmaya ay dedim sonunda anladın tıkandığını 🤦🏻♀️ Neyse sağdım biraz masaj yaptım sıktım ama bu kez de iyileşen ucu kanamaya başladı pompadan dolayı. Normal tıkalı olmayan kanallardaki süt boşalıyor en son zorlayınca çok yoğun koyu kıvamda sarı sarı bikac damla katılaşmış sut geldi sabahta aynı şekilde sağdım. Doktora gidecektim ama koronadan dolayı korkup gitmedim.internette vücut agrisi kızarıklık olunca doktora başvurun diyor bu şekilde olupta doktora gitmeden iyileşen var mı? Önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim 😓