21Asaf Bebeğim 6 aylık iki gündür ona evde yaptıgım yogurdu verdim çene ve agiz kenarında küçük kırmızı sivilceler oldu yoğurda alerjisi mi var acaba
Deletedmom413 21Asaf Her bebekte oluyor bu diye biliyorum Yegenlerimden kendi bebegmden Hic olmayan gormedim ama genede emin konusup yanlis yonlendirmeyeym Yorumumla ustte kalsin Yazan olursa
Peaceful 21Asaf sabah şöyle bir yazı okudum ek gıda sayfasında : ağız kenarında kızarıklık döküntü ishal varsa Dr a başvurun diyordu. Bilemedim. Alerji için kakada kan en önemli belirti diye biliyorum
Kezban_demir90 21Asaf süt ürünlerine alerjisi olabilir benim oğlumun öyleydi çünkü kakasında mukus var mı
tossikannesi Benimde bebeğim öyle oldu bide kusuyordu yediği herşeyi doktor kes onbeş gün verme dedi üç gün gözlemle
tossikannesi 21Asaf ben azar azar veriyorum on beş gün beklemedim Bi sıkıntı olmadı kusması kesildi ama çok vermedim günde bir iki yemek kaşığı
21Asaf Yildizhan iki tatlı kaşığı vermistim gece bide o gunun sabahında vermistim ayni şekilde bugun vermedim
Minakanne 21Asaf Geçti hiç birşey kalmadı sürekli yoğurt verdikten sonra su da verip ağzını siliyordum