Meral895 Kızlar çok zor durumdayim geçmiyo bi türlü elektronik vitamini ampul duydum aLip memnun kalan varmı ona göre dışarı cikicam bu zamanlarda pek evden çıkmak istemiyorum
0401emir Meral895 ilk defa duydum onu bilmiyorum fakat bana gümüş kapaklar çok iyi geldi ilk zamanlar. Oğlum 15 aylık olucak hala ısırsa tahriş olsa gümüş kapak takıyorum iyi geliyor.
Bhr_bugra Meral895 Meral895 göğüs ucu yaralarım çok fazlaydı ayva çekirdeğini sıcak suyla ıslatıp jel kıvamı alınca sürdüm birde aleovera bitkisinin jelini sürdüm hangisi etkiliydi bilmiyorum ama bir günde toparlandı 2 günde geçti benimkiler dene istersen
galadriel Meral895 her şeyi denemiş biri olarak söylüyorum ki göğüs ucu koruyucu ile emzirdim anca o şekilde iyileşti yaralarım
Meral895 0401emir çok pahalı suan bütçe ayiramiyorum duydum ama ya ise yaramazsa o kadar para bosa vermiş olurum
Meral895 galadriel aldım aveNT kelebek olandan ama hem göğsüme yapusmiyo hemde onunlada aciyo nasıl kötü olduysa artik
galadriel Meral895 yapışmıyor zaten biraz zahmetli bi emzirme süreci olacak emzirdikçe acı hafiflicek