ikranefesmoms Selam kızlar 3.5 aylik kızım var 3 tane emzik aldim 7 tl olani daha rahat emdi ama yine damakli emzik almak istiyorum.saglik açısından arada bir degistirmek gerekiyormuş sanirim. Bu philips avent var 50 60 tl arası ama sizce o kadar pahali bir emzik gerekli mi? Yani degisecek ya yine.oneriniz nedir? Ilk çocuğum olduğu icin teceubesizim
selimvegizeminannesi ikranefesmoms çocuktan çocuğa değişiyor oğluma markalı pahalı bir sürü emzik denedim tutmadı gitti 10 liralık emzik tuttu kızımda ilk denemede tuttu şuan 3 marka var memnun kaldığım philips avent soothie,bibs kauçuk emzik ve chicco physio soft👍🏻🥰
[silindi] ikranefesmoms ben wee aldım philips sopthie aldım disney mickey lisanslı emzik aldım 3 aydır deniyorum asla almıyor 🤷🏽♀️
Yaseminhan ikranefesmoms bizde avent kullandık hep benimki onu benimsedi diğerlerini istemedi bide evet 50.60 tl ama içinde 2 tane var zaten bi 6 aylıkken bide 12 aylikken büyütüyorsun emziği..yani birini 3 ay kullansan emziği büyütme evresine kadar kullanıyorsun 6 ayda bir o parayı vermek bana saçma gelmedi yani olucaksa iyisi olsun derim tabi belki daha iyisi de vardır bilemiyorum
27112019NM ikranefesmoms Philips ultra Air kullanıyoruz kızımda doğmadan önce çok araştırmıştım çok memnunuz. Bir çok arkadaşımın çocuğu emzik almıyordu kime tavsiye ettiysem şuan emiyor ultra Air almanızı öneririm 🤗
ikranefesmoms selimvegizeminannesi bizimde oyle iste isimli emzik yaptirdim agir geldi isim yazan yeri düşüyor agzindan,7 tl lik emzigi emiyor ama eskidi sanki 2.5 ay oldu emiyor çünkü
ikranefesmoms Yaseminhan normalde avent sayfasinda 4 haftada bir degistirilmesi gerekiyor diyor ondan dedim hani 4 haftada bir degistireceksek 60 tl vermek sacma geldi ama dediginiz gibi 3 ay kullanacaksa tabi mantikli avent alayim diyorsunuz yani 😉
[silindi] ikranefesmoms o yüzden size tavsiyem bir sürü emzik denemeyin en ucuz 2-3 emzikten alın kullanırsa kullanır kullanmazsa da çok sorun yapmayın. Bizimki elini emiyor boş kaldıkça. Annem sadece anne sütüyle beslenen bebekler kolay kolay emzik almaz der. Bende bıraktım kendi haline
Yaseminhan ikranefesmoms valla ben 3 ayda bir degistiriyorum zaten emziğin artık gittiğini anlıyorsunuz ben aventciyim shhsh😁
Canantan ikranefesmoms kesinlikle avent tavsiye ederim 0-6 diğeri de 6-18 oluyor bir tane emzik kullansan da olur değişmesine gerek yok bence 0-6 ay arası kullandım kullanılmamış gibi tertemiz
selimvegizeminannesi ikranefesmoms bende yaptırdım isimli ama ağır geldi aynı şekilde kaldırdık onu.Istiyorsan aynı model yeni bir emzik al🥰
ikranefesmoms selimvegizeminannesi uç kismindan korkuyorum 1 tane dahaa aldim o da silikon emzik ucu bir garip uzun geldi bogazina gidince midesi bulandi😂sizce ne alayim peki? Avent mi
selimvegizeminannesi ikranefesmoms aventten memnunum ama en çok bibs kauçuk olanı beğendi benim kız ondan çok daha memnunum🥰😂
gokcemmmm selimvegizeminannesi ben de suan bibs emzik siparis ettim insallah tutar bunu kizim avent, wee ,nuk bu emziklerin hic birini tutmadi bide bunu deniyim dedim sizce tutarmi hafifmi emzik 🤔
tarcinkokusu14 gokcemmmm nerden sipariş verdiniz acaba bende mamakidonun kendi sayfasından sipariş verdim online 24 Mart’ta hala gelmedi üstelik aynı gün kargo yazıyor tek umudum yarın yani pazartesi beklemedeyim 🙄
selimvegizeminannesi gokcemmmm evet canım hafif,bence tutar hem emzik kısmını anne göğsüne yakın tutar diye düşünüyorum umarım memnun kalırsın
gokcemmmm tarcinkokusu14 trendyoldan verdim bugun verdim ama ne zaman gelir bilmiyorum umarim memnun kaliriz 😏
tarcinkokusu14 gokcemmmm inşallah bende ilk denicem keşke trendyoldan verseydim bende kendi sayfaları kaç gündür miy miy cevaplar veriyor . Hangi renk verdin bu arada 🤭
gokcemmmm tarcinkokusu14 Lavender aldim seninki hangi renk 🤗? bu hafta ici gelir ya merak etmee, aslinda bende heycanlaniyorum bebegim emzik tutsun cok istiyorum .
Aysheecann ikranefesmoms nuk tavsiye ederim kesinlikle yumusak ve küçüklüğü tam ağıza göre 2 aylık bnm bebeğim 0-6 olanından aldım diğer markalara göre ebatı farklı dene derim e bebekten almıstım
demir1717 ikranefesmoms Biz de meme reddi yaşadığımız için önermem.Üstüne 6 aylıkken diş çıkartınca annemler zorlamıştı,oğlum ısırıp atmıştı çok şükür. Kimi bebekte sorun da olmuyor. Kullandıklarımız wee baby,avent ultrasoft, avent shootie
ikranefesmoms demir1717 normalde emzik emiyor da iste 3 ayda bir degistiricem ne alsam diye araştırıyorum aslinda
tarcinkokusu14 gokcemmmm ya bende ilk renkli alıyım dedim çok tatlılar hepsini alaşım geldi 😍 sonra vanilia alıyım dedim herşeyle uyar kötümü ettim bilemedim 😂 inşallah tutarlar ya çok tatlı oluyorlar tutunca 🤭