Bu doktora giden ya da duyan var mı?
Arkadaşım doğum yaptığında bebeği hep kendisini geriye doğru atıyordu her emdiğinde kimse çare bulamadı hemen bu doktora gittiler aileniz de mide sorunu yaşayan var mı diye sormuş arkadaşımda hamilelikten önce çok ciddi mide tedavisi görmüştü meğersem ondanmış nir tane şurup vermişti her emzirme sonrası rahatlatmıştı bebeği. Çocuk 1 yaşına girdi hala ona gidiyorlar . Geçen de hastalanmış ilk önce kent hastanesine gittiler grip dediler geçmedi antibiyotik kullandı sonra medical parka gittiler oda antibiyotik yazınca tekrar Mete hocaya gitmişler oda uçuklu biri bu çocuğu öpmüş boğazı uçuklamış demiş. Başka bir ilaç vermiş 1 hafta sonra vücudunda döküntüler olacak korkmayın demiş. Gerçekten de öyle oldu.
ben de kızım için randevu alacaktım hem ishal hem kusma hem de kakasında çok ciddi oranda kan var diye. Hikayemiz çok uzun anlatarak sizi sıkmayayım 6 Nisana kadar muayenesi kapalı diye telefonda bilgi verdi bana sen de veya eşinde migren var mi diye sordu ben kronikleşmiş migren hastasıyım dedim. Çocuğunun mayaya ve laktoza alerjisi var derhal yoğurdu süt ürünlerini kes muayenene açılınca gel gerekli tetkikleri yapacağız dedi. Eğer mayaya alerjisi varsa ömür boyu böyle olacak dedi. İnanın eşimle şoka girdik.
Normalde doktorumuz başka ve mesajlaşmıştık bana ilaç yazmıştı . Mete hoca ilaç alma bol sıvı takviyesi yap 5 güne kadar düzelecek dedi.
giden duyun var mi merak ettim ?