imranmucahit Deletedmom310 canım 2 aylık bebeğim var bizim uyku arkadaşımız budizz gazlı bir bebeğim var açınca sakinliyo tavsiye ederim
Deletedmom55 Deletedmom310 Bende burda bekleyeyim hiç birini sevmedi 8 aylık olduk hala en iyi uyku arkadaşı benim göğsüm mıncıklayıp duruyor 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Mnli Deletedmom310 benim bebeğim bu ara uyku gerilemesi yaşıyor sarılarak uyumak istiyor jelly cat tavşanı var onu üstüne koyuyorum kulağını tutturuyorum öyle uyuyor en hafif ama büyük oyuncağı o. 5 aylık bu arada ama ben Yurtdışından çok uyguna almıştım Türkiyede çok pahalıymış
Asafmrym Deletedmom55 aynenn benimkide beşiğine koydum zaman kalkıo gogsumunde uyucak dıerıyle oynucak kolumda uyucak cok yoruldum nasıl degısıcek bu huyları
Deletedmom310 Mnli peki kıyafetiniz de beklentiniz mi hiç kokunuzun geçmesi için direk verdiniz mi nasıl alistirmam lazım benim ki omzumda uyuyor sadece evde gezinerek
Pelin-Emir35 Uyku arkadaşı mı o da ne 🤦 Oğlumun tek uyku arkadaşı benim huysuz olduğunda sadece benim kucağımda uyuyor 🤷😅 Gerçekten uykuya dalmasını kolaylaştıran bir uyku arkadaşı varsa bende tavsiyelerinizi bekliyorum 😇
Deletedmom310 Deletedmom55 benimki de omzumda uyuyor sadece bide ayakta tüm evi gezmek.gerekiyor inşallah alışır oyuncak sayesinde besige bakalım
Asafmrym Deletedmom55 8 aylık canım benımkıde aynen benımkıde oyle yanıma alıstırdım bıde yanından kalkınca hemen uyanıo cok yoruldum hiç yardım edenımde yok annelık tarıfsız cok guzel bınlerce şükür. Cok yoruyo yaramazlar :(
Mnli Deletedmom310 yok bekletmedim kendi çamaşırlarıyla yıkadım ilk aldığımızda zaten benim ya da babasının ya da babaannesinin sarılması fark etmiyor birinin kolu üstünde olsun ve parmağını tutsun o yüzden sanırım kokuya takılmadı
Deletedmom55 Asafmrym evet canım benimki de sorma yardım eden olsa nolucak annem gelse bile onda durmuyor asla napıcaz boyle