Busraae Kızlar 2 ay önce sezeryan oldum estetik dikiş yapıldı baslarda belli belirsizdi rengi ama simdi kızarık gibi belli oluyor yani dikiş baslara göre daha koyu rengi sizce normal mi sizinkiler nasıl
ikiprensesannesiiiii Busraae benim de 6 ay olucak aynı şeyi farkettim bugün ben de ve post açıcaktım iyi oldu 😄
Ado Busraae ya birşey sorucam bende 2 ay önce sezeryan oldum da 1 hafta dır çok ağırıyor dikişlerim acaba neden sankş ilk günkü gibi yeni ameliyat olmuşum gibi vala yanıyor senin var mı birşey
mmerveymen Ado merhaba bende sezeryan oldum doktorum 6 ay kadar yanma ağrı olabilir demişti üşütmüş ya da ağır kaldırdiysan da olabilir kendimizi iyi hissetsek bile uzun bi süre korumalıyız
ikiprensesannesiiiii Busraae benim biraz kahveye dönmüş ama çok kötü duruyo annemin falan hiç belli değil zamanla beyazlıcak herhalde
Full Kizlar nenim agri yok ama kasinti oluyor dikislerin oldugu yerde birde uyusukluk var normalmi acaba
Ado mmerveymen vermişti ama kullanmıyorum ki şimdi 1 hafta dır ağrıyor virüs ten dolayı hastaneye de gidemıyorum ne yapacam bilmiyorum