anne15 Bebeğim su an 15 günlük oldu salı günü ilk asımızı olmaya gidicez sağlık ocağına sizlerin aşı deneyimi nasıl geçti ? Ateş her bebek kaldırdı mı ? Birde ates düşürücü verdiler mi size ? Bize bişey demediler hiç
ozgurkus anne15 her bebekte aynı reaksiyonlar görülmüyor yani benim bebeğimin ateşi olmadı.Sağlık ocağı ateşi çıkarsa calpol verebilirsin demişti aldım ama kullanmadım.
Yigidom anne15 ilk aşıda ateş olmadı bizde ama yinede sağlık ocagından veriyolar ateş dürüşücü her ihtimale karşı. 38 derece olmadan vermeyin diyede uyardı.
ikiprensesannesiiiii anne15 ilk aşı için erken değil mi 1 ay olmadan yapıyorlar mı? İlaç vermeyin bence vücut bi direnç göstersin 38 e çıkarsa ateşi verin carpol veya fitil. Doktorlar da böyle söylüyor zaten
Kahve_keyfi anne15 canım ilk ay aşısı ne ateş yapar nede huysuzluk merak etme ilk doğdu zaman yapılan aşıyla aynı
anne15 Cok tesekkür ederim sağolun içim rahatladı ates olursa diye korkuyodum zaten yeniyiz 🙈 bide bu hastalıklar varken gidipte nasıl ası olcaz bilmem