ikiprensesannesiiiii Merhaba kızım 5.5 aylık yürüteç için erken mi? Bir de hangi marka yürüteç kullanıyorsunuz tavsiye edebileceğiniz yürüteç var mı?
[silindi] ikiprensesannesiiiii E bebeğin kendi markasını aldım. Kızım 5 aylık altında Bişey var onu takınca zığzıp gibi oluyor önünde selsş oyuncak var. Kızımın ilgisini çekti 10 dakika kadar koyuyorum sabitleyip 😅
deletedmom719 ikiprensesannesiiiii sanki biraz erken gibi canım az daha beklemelisin bence. Benim bebeğim 8 aylık daha yeni koydum. Ama tabiki erken koyanlar da var. Çok durdurmassın başlarda alırsan 😊
Minnos_31 ikiprensesannesiiiii rose mose aldik 5 gun once 9 ayin icindeyiz hem hoppalali hem muzikli hemde sirt destegi cok kaliteli cok begendik az az koyuyorum
Ozturk Bebekten bebege degisiyo aslinda erken olup olmamasi bide kullandiktan sonra anlasiliyo biz 6 aylikti aldik hattrick markasi cok cok memnunum
[silindi] ikiprensesannesiiiii https://www.e-bebek.com/baby-plus-cozy-oyuncakli-bebek-yurutec-p-byp-219002/ şuan zıpzıbını kullanıyorum maksat değişiklik olsun oyalamak için :)
ikiprensesannesiiiii deletedmom719 ben de öyle düşünüyorum çok hevesli çünkü ayağa kalkmaya 😄 siz hangi yürüteci aldınız link atabilir misiniz o kadar çok çeşit var ki
deletedmom719 ikiprensesannesiiiii canım eşim minicity den almış öyle markalı bir şey değil normal almış. Ben bebeğimi koyuyorum ama gidemiyor daha zıplıyor sadece 🤣
Deletedmom138 denizanne1708 yani defalarca söyledim anlamıyor ben burda aylardır varım ve beni biliyor herkes ama bu arkadaş gece gece saldırdı yani görüyorsunuz size böyle bişey söylense tepkiniz ne olurdu
Keremci ikiprensesannesiiiii tv izleymek zararlı olabılir biz bu annelik seruvenın de bazı seylerı gozden kacrmıl olabılırz mevcut durumumuzdan dolayı bıle hata yapabılırız… kımse evımızı rıh halımızı ve mevcut durumumuzu bılemez ! Çok bilenler kendi cocuguna efsane bakıyodr belki olsun :) sizin bebeginiz bnce duymayın bıle bu arada oglum 5 ay 25 günlük yürütec kitabı okuyp vıdeo izlemedım😂 doktorumuz önerdı kullanıyoruz üç gündür
ikiprensesannesiiiii Keremci ben de öyle 10 dk koyuyorum günde de bizimki üşengeç 2 adım atıyo duruyo :) oyuncaklarıyla dişini kaşıyo :)
Keremci ikiprensesannesiiiii benımki hiç atmiyor😂 ellerını agzına tepıp oturuyo içinde dişten sanırım