Seyitugra Ebebek te joie markalı Bebek arabası olarak joie crome ve lterex4 arasında kaldım kullananlardan yorum istiyorum acillll yardımcı olur musunuz???
Tlyyldz Seyitugra joie litetrax 4 kullanıyorum sürüşü rahat,kaliteli iyi ama şimdi ki aklım olsa tek yön bir araba asla almazdım rüzgarlı havada dışarı çıkıyoruz çok zor oluyor,kızım bazen araba da durmak istemiyor çift yön olsa beni görür durur du.
sevcan Seyitugra bız cok memnunuz yanı joıe nın hersyı guzel kullanslı öle okdr modelnı bılemıcem smdı ama bebek arabası pusetı kullanşlı bızım ıcın.
DeryaEla Seyitugra joie Chrome kullanıyorum 9 aylık olduk çok memnunum.sepeti kocaman tek alışveriş yaptığımda market poşetlerini dolduruyorum.çantasını içine atıyorum.birde çift yönlü olması çok güzel bi rahatlık.ben iki turlude cok kullaniyorum.en ufak bi mizmizliginda sikildiginda kendime çevirip konusup göz kontağı kurmak güzel.yagnurlugumuz var dizlik var.gri rengini aldım.klas duruyor açıkçası goren soruyor arabamizi.
Tlyyldz Seyitugra yağmurluk var içinde,ama ben hiç kullanmadım.Sepeti de çok dar bana göre hiç bişey sığmıyor altına,ama en büyük sıkıntısı tek yön olması bu yüzden çok pişmanım aldığıma.
Nur01 Seyitugra joie kullanıyorum gayet memnunum evet iki yönlü olsa daha güzel olurdu ama içinden yağmurluk ve bir adet diz korumalık çıkıyor
iremuhammedd Alminam bende litetrax4 kullanıyorum ancak pusetini arabadan cok zor çıkartıyorum eşim olmasa çıkartamıyacam bi yöntemi varmı acaba
Alminam iremuhammedd Arabaya çıt diye ses duydunuz mu takılıyor daha sonrasında arabadan çıkarıp gibi yapıp alıyorum bi yöntemi var mı bilmiyorum ama ben zorlanmiyorum