Sevgiyakup Arkadaslar kan ilaci ferrum, vegaferon bunlar bebegimi kabiz yapti baska bildiginiz var mı ya bebegim perisan oldu ne versem kabiz yapiyor cocugu ya :(
Kezban_demir90 Sevgiyakup ben sidefer kullandım hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür 🌸 sağlık ocaklarının verdiklerini doktorum önermedi
[silindi] Sevgiyakup Bunların içinde zaten paraben var bide genellikle kan ilacı büyükleri bile kabız yapar 😪 Sideder kullanırsanız daha iyi olur 😌
Oglunasikbiranne08 Sevgiyakup keşke kullanmasaydnz bunlar bebekleri mahvediyor valla. Iyi olarak bildiklerim ocean microfer ve sidefer var cnm
Busraklsd mrvnh yalnız kan ilaçları yoğurtla birlikte yenilmez etkisini düşürür yanlış yapıyorsunuz doktorunuza isterseniz bi danışın süt ve süt ürünleri kan ilacıyla aynı anda tüketilmez
Tgbh28 @Sevgiyakup doktorum sidefer damla önerdi bana daha kullanmaya başlamadım ama alıcam. Sende deneyebilirsin yorumlar iyi
mrvnh Busraklsd Hadi ya bilmiyordum canım teşekkür ederim🤦♀Mama kabul etmiyor pek iki gündur yoğurda katıyordum İyi oldu söylediğin🤗