Sibel1602 Arkadaşlar ikinci ay aşılarda canları çok acıyormu nasıl geçti bizim salı günü varda yan etkisi olacal diye korkuyorum
Haticemree Sibel1602 bzmde yarn 1. Ay aşısı var hic de gitmek istemiyorm sağlık ocaklarina ama mecbur 😩
anneCANan Sibel1602 minicik iğne var iğne can yakmıyor bir tanesinin ilacı yakıyor onda geçiyor canım. Sen anne olarak rahat ol ki bebeğin de senden güç alsın. Tedirgin olman normal çünkü deneyimli değilsin ikinci ay aşısından sonra diğer aşılarda daha bilinçli ve güçlü olacaksın emin ol.
Sevde2511 Sibel1602 2 bacak bir koldan yemiştik uyku yaptı arabada eve gelmeden uyudu evde hastaneye 15 dk :) ateş vs yaşamadım sorunsuz geçti yani birimde 4. Ay var bakalım bu sefer ne bekliyor
Sibel1602 anneCANan çok saolun inşallah öyle olur hem haastalıkyan dolayı hemde canı acıcak diye çok tedirginim
Haticemree Sibel1602 aynen doktorlar da öyle diyor Allah yardmcmz olsn artk erkenden gidicem kmse yokken
anneCANan Sibel1602 bende öyle olmuştum ilk haliyle ama şimdi rahatım yarın bizimde 6. Ay aşımız var gidip geleceğiz inşallah . biraz ağlama oluyor o kadar normal. Sen emiyorsa aşıdan sonra memeni ver sağlık ocağında ya da mama veriyorsan mama hazırla onu ver kafası dağılır bebeğinin rahatlat.
Sibel1602 Dilaracezik sabah erken saatlerde kimse olmaz bi çözüm yolu olabilir bende sabah erken götürcem
Ereliozlem71 Bizimde 15 Nisanda var aşısı hemşirelerin eve geldiklerini yada arabada yaptıklarını duydum yani tabi her sağlık ocağı farklıdir. Ben hemsireden rica edeceğim arabada yapması için aşıyı
Eylulasell Sibel1602 Karma aşıdan kastedilen, difteri, tetanoz, boğmaca ve hib hastalıklarına karşı bağışıklık kazandıran bir aşıdır. DaPT- IPA-Hib adıyla Sağlık Bakanlığı aşı takviminde yer alır. cocuğunuz bünyesi ve bağışıklığına göre değişir