Elizeceninannesi Kızlar 3 aylık bebek günde kaç saat uyumalı benim çocuğum 13-15 saat uyuyor çok mu sizin bebeğiniz kaç saat uyuyor ve ya uyuyordu
Tosbigim Elizeceninannesi gündüz bu kadar uyuyorsa gece nasıl canım ? Hatırlamıyorum ama gündüzleri bu kadar uyumuyordu o zaman akşama kadar uyumuş oluyor..
Elizeceninannesi Tosbigim söyle anlatayım gece 1-2 gibi uyuyor sabah 7 de uyanıyor 8 gibi yatıyor 11 kalkıyor sonra 1 gibi uyuyor 3 gibi sonra akşama kadar 10 dk uyuyup uyanıyor akşam 9 10 uyuyor 12 gibi uyanıyor 2 de uyuyor böyle
Elizeceninannesi Tosbigim sizce çok mu uyuyor ama ben uyutmak için zorlamıyorum uykusu gelince gözleri kızarıyor ağlıyor meme istiyor sonra uyuyor uyanık mi tutmam lazım bilemedim
Tosbigim Elizeceninannesi gecede uyuyor mu bu kadar.. bilemeyeceğim canım birdahaki kontrolde sor istersen..😊
Oykuasyam Keşke bnm kide uyusa uyuyan bebek güzel buyur yediği ictigi yarar cnm bizimki kurt gibi vingir vingir kaynio uyumio ne gece ne gündüz totosunu sallatiyot bize
Elizeceninannesi Oykuasyam hadi ya inşallah sizin bebeğiniz de uyur benim ilk çocuğum bilmediğim için her şey batıyor gözüme 🤣
Tugce2020 Elizeceninannesi sordunuz mu kaç saat uyuması normalmiş acaba bende bakıyorum heryerde Farklı yazıyor