Fasulyeninannesi Yakın zamanda alış veriş yaptınız mı ayın 26 sında alış veriş yaptım kargoya teslim edildi görünüyor başka bir bilgi yok
Mom987 Fasulyeninannesi e bebek online geç getiriyor. Bir de şu virus olayı var belki ondan bu gecikir. Ama 3 gün olmuş daha.
ikizerkekannesi Fasulyeninannesi 21 inde sipariş verdim hala gelmedi eskişehire yrn aramayı düşünüyorum bende😣
Fasulyeninannesi Siparişte ki ürünleri parça parça vermişler kargoya sitede siparişlerime bakınca sipariş iade yazısı da çıkıyor bilemedim iptal etsem mi diye aynı anda verdiğim siparişten bir ürün Ankara’da görünüyor diğerleri hakkında bilgi yok
mrsoztomurcuk Fasulyeninannesi Benim de parça parça verildi gözüküyordu en son 1 ay önce herhalde alışveriş yapmıştım. Ama hepsi aynı anda gelmişti. Ve tek bir koli içerisinde. Bir de araya hafta sonu girdiğinde gecikmiş gibi oluyor.
Nihankumsal Fasulyeninannesi benim ürünlerimin yarısı ptt yarısı upsye verilmiş yaklasık dört gündür ptt kargo hareket bile etmemiş sadece kabul edilmiş o kadar e bebekte dönüş yapmıyor malesef ne ürün geliyor ne iptal edebildim
Fasulyeninannesi Nihankumsal aynı durumdayiz canım e bebeğe iletişim için yazdım aramadım henüz yarın arayacağım benimde kargolar UPS teslim edildi görünüyor ama yerinden kipirdamamis aslında kargoyu aramak daha mi doğru olur onu da deneyecegim
Deletedmom99 Fasulyeninannesi dun gece yaptim sabah 10da kargoya vermisler. Ve bugunde 13 nisana kadar siparis almayacaklarini duyurdular
Fasulyeninannesi Deletedmom99 dünde bez aldım bugün bildiri vermişler ama benim öncesinden de siparişlerim vardi
Mucizeem Fasulyeninannesi bugün sipariş girdim 13 nisan da çıkacak yazısı geldi virüsten kaynaklı personellere izinli çalışma vermisler
Fasulyeninannesi Mucizeem bugünden itibaren öyleymiş evet şuna gecede bez aldım ama öyle bir bildiri yoktu bugün baktım artık 13 nisandan itibaren çıkacak yazıyordu
Ays_ays Fasulyeninannesi e bebek ptt ile gönderiyor ya o yüzden geç kalıyor ptt biraz fazla yavaş bende 20 mart cuma sipariş verdim 25 indeki ne geldi gelir elinize 2 güne
Nihankumsal Fasulyeninannesi kargolara ulaşmak çok zor 😕bebek eşyası olmasa sorun değilde acil ihtiyaç umarım hepimizin kargosu gelir🙏