Eslem45 Bahar123 amın ınsallah gecer dualarınızı eksik etmeyin ne olur 😢 sırf sütum gitmesin dıye morelim i bozmamaya calısıyorum ama ruh gıbıyım evîn ıcınde
Bahar123 Eslem45 seni çok iyi anlıyorum canım benim üzülme sen hemşireler bebeğine gül gibi bakacaklardır ama sen moralini yüksek tut ben buradayım istediğin zaman yaz. Boş sütlü günlerin olsun evladına inşallah
Myagz Eslem45 nuk kendi oğluma da kullandım bu arada damlatmaz bardak olduğu için kendiliğinden akmıyor bebek emme hareketini yapınca içindeki akıyor meme gibi yani o yüzden memeye geçişte sıkıntı olmaz. Enjektör, kaşık ya da kaşık biberon da olabilir
Babe Eslem45 Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ben Bursa da ozel bir hastanede dogum yaptim eve geldikten 5 gun sonra kizim sarilik oldu hastaneye yatisimiz yapildi.Fetoterapi cihazi odamiza getirildi kizimla ayni odada kaldik hemsiremiz surekli geldi istedigim zaman alip emzirdim.Acaba bulundugunuz sehirde varsa imkaniniz arastirsaniz ozel bir hastane bebeginizi aldirsaniz yaniniza.
Babe Eslem45 Yaaaa demeyin öyle burnumun diregi sizladi😢 Allah tez vakitte bebeginize kavusmayi nasip etsin🙏
Eslem45 Babe amın dua bana en buyuk nımet ne olur dua edin ên kısa sürede kavuşayım Rabbım kimsenin basına vermesin 😢
Tuba01 Eslem45 bnde 7 yil sonra anne olsum rabbim evladini sana bagislasin tez zamanda iylesir insaallah canm 🤲🤲
Eslem45 Tuba01 cok guzel bir duygu hayatım da bebegım den once bos yasıyordum sanki o kısacık 24 saat bile cok guzeldı ınsallah gene aynı mutlulugu yasarım
Busragungor Eslem45 canim Rabbim sifa versin seni cok iyi anliyorum bizdede kan uyusmazligina bagli sarilik vardi iki gun hastanede yatti bir ay surdu sariligi merak etme en azindan hastanede kontrol altinda ben evdeyken acaba yukseldi mi diye endiseleniyodum surekli
DemirAlpinAnnesi Eslem45 anne sütü zaten bebeğin neye ihtiyacı olursa o renkte olurmuş bana yoğun bakım hemşiresi öyle söylemişti ben de neredeyse her götürdüğmde farklı renklerde goturuyordum ve hiç bir sorun olmuyordu bence de bir araştırın Umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize 🤲🙏
Cicekimftm Eslem45 öncelikle çok geçmiş olsun. Sütünüzün başka bebeklere verilme ihtimali kabul edilemez. Bu büyük vebaldir. Bu konuda mutlaka soruşturun. Süt kardeş olayı çok tehlikeli. Mama konusuna gelinceye mama zehir değil sonuçta. Mama ile büyüyen birsürü çocuk var. Ama neden sizin sütünüz sizin bebeğinize değilde başka bebeklere verilir. Anlamış değilim.
Eslem45 Cicekimftm vermedik diyorlar rengı degısıktı diyorlar ama sarı renk de ki süt en saglıklı süttur 😢 verdık bir kac paket dedıler ama vermedilerse bebegımin vebali onların boynuna