Emelimsi Kızlar sophşe diş kaşıyıcılardan almayı düşünüyırum, farkkı modelleri var hangisni tavsiye edersiniz?
svcnbngl Emelimsi ben bı tutacaklı bıde normal klasik sophie yi biliyorum başka hangi modeli var ki? Bana ikisinide görümcelerim almıştı ama henüz kullanmadık
BeyzaBaltan En uygunu D&R’in internet sitesinde arkadaslar bende sipariş verdim bikaçgün önce. Fiyat arastırması yaptım, kendi sitesinde 180 lira diğer sitelerde 160-170 değişiyor. D&R’de 139 lira
Esrelf [bilinmeyen] canım o iki sophie arasındaki fark ne ki? Fiyat farkı var ama sanki ikisi de aynı gibi☺️
Esrelf [bilinmeyen] evet evet canım. Bi normali var bide tutma yerleri olanı var. Ama ayaklarını daha çok ağzına alıyorsa tutmalı olanı tercih etmemek lazım çünkü onda ayak kısmı kapalıymış bugün baktım da. 😘
Esrelf [bilinmeyen] evet büyük olanı daha kullanışlı bebekler daha çok seviyorlar sanırım. ya su kaçırınca küfleniyormuş ya. Küflenecekse niye küçük bir delik koymuşlar ki. 🤔
Handeberkay35 Her bebeğe göre değişiyor herhalde bende ben hayallerle aldım artık kıyamam 4 parmağını birden eline sokuyordu .Hemen açıp verdim ama sürekli yere attı ağzına bi kere bile götürmedi kuşağını veriyorum bacağını veriyorum sürekli yere atıyor parmağa devam anlıcağınız.Keşke küçük tutmalı olan modelinden alsaydım hem onlar yıkanıyor hem sert belki sahan hoşuna giderdi