Umuttt Deletedmom812 gecen haftalarda tam gitmeye karar verdim sokaga cikmayin uyarisi geldi 😁 ust kisim biyormus ama alt kisim biraz kaliyormus surekli islandigi icin oyle duymustum.ama yüzüm icin gitmistim.daha ince lazer guzel bisey 👍
Ecrinbilge Deletedmom812 kuzu buz lazer hiç acımıyor.. Ayrıca baya da bitiriyor.. Ama ben yarım bırakmak zorunda kaldım hamile kaldığım için..
anakraliceee @Deletedmom812 açıyor canım ama dayanıyorsun mecbur 😬çok açıldığında düşürüyor ama sonra seanslarda alışıyorsun galiba ilki kadar acımamıştı
Deletedmom812 Deletedmom54 ağdanın acısını biliyorum ağda her ay bu bir kaç seferde bitiyo ama o kısmı güzel 😀
Deletedmom54 Deletedmom812 bi kaç seferde bitmiyo ama zamanla alışıyosun.tüylerin inceliyo azalıyo diye.ben senede 2 kere gidiyorum artık öle düşün 😂👍
anakraliceee @Deletedmom812 canım ben doğumdan önce gitmiştim 1.5 sene oldu yaptirali 5 seans gittim peşin vermiştim ındirim olmuştu 1000 lira ama bikini bölgesi koltuk altı ve yarım bacak. Bitti tamamen hatta hamilelikte hormonlardan çıkar demişlerdi ama hic ole olmadı
Asya-duru23 Deletedmom54 bende hamile kalınca Yarım bıraktım Doğumdan sonra emzirme döneminde yapiliyormu acaba ?
Arasss6parmak Tüm vücüt 1000 diyenlerde var ama ben 12 seans gidecem 5. Seansımdayım başarılı kuzenim mesela tüm vucüt girdi 1000 TL’ye çok pişman hep yaktı ve 1. Ve 2 seans dökülme olmuş sonra olmamış
Deletedmom54 Deletedmom812 bitiyor ama tüy durumuna bağlı.ben güzellik merkezinde çalışıyordum.senelerce gelende vardı, 1 sene gelende.
Deren_Hatun Deletedmom812 acılı olmayan var canım artık hiç acı çekmiyorum her yerime yaptırıyorum harika bir sey