Ecrinsu 2 aylık bebeğim sürekli ellerini ağzına götürüyor emiyor bazen beslenirken bile yarıda bırakıp ellerini emmeye başlıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda 😶
Yasemin89- Ecrinsu Tabi tabi çok normal sanki ellerine bal dökülmüş gibi 😀 tatlı tatlı emmeleri yok mu 6 aylık olduk biz bak ne özledim o günlerini 😍 ellerini keşfediyor annesi salyası da akıyorsa dişlerini kaşımak için de yapar
Guler100 Ecrinsu bizde 2ayligiz memede durmadigi zamanlar elini emiyor emzik vermeye o kadar ugrastim ama elleri daha tatli geliyo korkuyorum ki ileriki zamanlarda bas parmak emmesine donucek😁
LiTeraRy Ecrinsu bizde 2 aayligiz benimkide ayni cork cork emiyor surekli 😁diger odadan duyuyorum cork cork sesinj 😜
Oyku123 Benimde 2 ay 4 gunluk kızım 4 gun once kontrolde doktorumuz ellerini emmesi salya akitması cok normal ellerini kesfediyor dedi bu dis cikaracagi anlamina gelmezmis
Defnedilan34 Ecrinsu çok normal büyüdükçe daha çok emecek benim kızım 4 buçuk aylık iki yumruğunu birden sokuyor ağzına 😂
Acemianne-95 Defnedilan34 benim kızımda 4.5 aylık aynı şekildeiki yumruğunu birden sokmaya çalışıyo peşine çığlıklar 😁😍
Selvaelyennn Ecrinsu ohoo bizimki öyle bir emiyorki kendinden geçiyorr yarım saat elleri buruşana kadar emiyor. Ellerini tanıma dönemindeler. Doktor rhatsız etmeyin emsinn öyle rahatlıyordur dedii.
Eylul06 Benimkide emiyor 2 ay 26 günlük ellerine bitiyor çekincede homurdanıyor annesi yer onun ellerini 😍😍
Ecrinsu Kızlar çok sağolun cevaplarınız için 😘😘 bi ara diş çıkarmasını bile düşünmeye başlamıştım o derece elini emiyordu salyası akiyordu bi de 2 gündür çok huysuzlanmaya da başlamıştı hastaneye de götüremem ama içim rahatladı demekki normalmiş ❣
Tu-ba1091 Ecrinsu evet tatlım normal bende kontrolünde sormuştum elleri bir yalıyor şapırtııı bebekler bu aylarda oral dönemde oluyormuş diş felan değil dedi :)) tamam dedim 4 aya giricek şakırtııı gidiyor 😀😘