Okyanus54 Kızlar bugün batikon döküyordum dikislerime içeriden beyaz bi ip sarkıyordu iç dikişler eriyip bu şekilde mi atıyor yoksa enfeksiyon mu kapmış bu arada 34 gün oldu doğum yapalı bide batikon u dokdunden sonra yanıyor
Serass Okyanus54 normal dikiş mi atıldı estetik dikiş mi benim de 25 gün oldu herhangi bir belirti yok daha
[silindi] Okyanus54 normal dogum mu sızın. Benım dıkıslerım düşmüş ben gormedım bıle hıc bellı degıldı. Sadece batma geçince anladım dustugunu. Erıyormus daha dogrusu düşmüyormus yenı dıkısler. 26 gun oldu benımde normal dogum bu arada
Okyanus54 [silindi] normal dogum bnm diş dikişlerimi bnde gormedim pek ama iç dikişler nasıl oluyor hala sertlik var erimemiş bnmkiler
[silindi] Okyanus54 benım içte dikişim yok sadece dışta var düzeldi onlarda. Bende batikon kullandım o baya ıyı gelmıstı. Ozaman doktora bı muhakak sorun
Mgtlh Benim de 14 gün oldu ilk dikișim bir haftalikken düştü ikincisi de düşmüş dün fark ettim ama ipin ne zaman düştüğünü görmedim belki tuvalette iken oldu. İç dikişler de eriyor zaten kendi kendine
Okyanus54 Mgtlh eriyormuş ama 80 günde anca yok oluyormuş eriyip bu şekilde mi dusecek yoksa içerde çürüyecek mi
[silindi] Mgtlh 2 cm dedı doktorum sordugumda dikiş sayısı soylemedı kontrolde bende sayıyı soracagım o an aklıma gelmedı dıkerken sordum cunku.cokmu kestınız azmı dedım hıssetmedım dedım oda yoo 2 cm dedı😀
Okyanus54 Si_se_ta_be benim bi 1p gün önce enfeksiyon kapmisdi iç dikişlerim batma yapıyordu böyle tel gbi birşeydi aldılar o atan dikisi diğerleri duruyordu içerde şimdi beyaz ama yumuşak bi ip sarkıyordu içerden bu iç dikişler içerde mi çürüyecek yoksa böyle yumuşayıp düşecek mi bu sekilde
Okyanus54 Si_se_ta_be hee inşallah öyledir canim dedim acaba açılmami yapptı baştaki dikiş sertken alındı batıyordu hala duruyor düşmesi ama sarkıyor öyle
Okyanus54 Si_se_ta_be yok cnm iç dikiş alındı disdakiler düştü ztn alındığında 20 gün olmusdu dogum yapalı
Okyanus54 Si_se_ta_be mecbur aldilar kaynamış dedi batma yapıyordu deriye buda acı veriyodu bana o yüzden aldı doktor
Okyanus54 Si_se_ta_be işte enfeksiyon kapmış benimki o yüzden atmis yoksa atmazmisdi baya diken gbi batıyordu yuruyemiyordum