zeynepiremnur01 Kızlar Emsanın 6 lt eski model düdüklüsünden aldım falezin otomatik sistemli olanını kullanıyordum hep hva kaçırıyordu memnun kalmadım eski model aldım şimdi uzun ömürlü diye ama korkuyorum kullanmaya nasıl yapcm anlatır mısınız acaba
Mrs_Sunshine zeynepiremnur01 Bende falez düdüklü kullandım hiç memnun kalmadım kapağı attı 2 kere. Ilk attığımda 6 haftalık hamileydim korkudan neredeyse düşük yapacaktım o kadar titriyordum ki hala unutamıyorum. Bende klasik düdüklü kullanıyorum şu an en sağlamı onlar
mikelenjelo35 zeynepiremnur01 eski tip olan mi nasıl bence kapağı bı foto at yanlış yonlendirilme olmasın.benimki eskilerden normal ağzını kapatıyorum .düdüğü kalkık oluyor fislayinca düdüğü indiriyorum.indirince kisiyorum artık ne pişirdiğine bağlı çabuk pişen biseyse aciyorum altını.
zeynepiremnur01 Mrs_Sunshine falez kadar kötü bü düdüklü olamaz valla ben de çeyiz paketi olarak almıştım herşeyi güzel o betbattı
zeynepiremnur01 mikelenjelo35 evet canmış anlattığın gibi düdüklü olanlardan mesela kemik suyu yapmak için nasıl yapım
Mrs_Sunshine zeynepiremnur01 Aynen katılıyorum tencereleri çok güzel yansa bile telleyince çıkıyor ama düdüklü sıfır puan.
mikelenjelo35 zeynepiremnur01 onun içinde maksimum yazar tencere içinde yani.orayi açmadan kemikleri suyu koy. Kisikta olsun.fislayinca düdüğünü indir.gene kisikta pişir.sure olarak tahmini en fazla yarım saat olur .kemik olduğu için .uzun sürerse daha iyi diyorlar.yazarak biraz karışık oldu.yarim saat geçti hala fislamadiysa altını ac biraz fislasin indir.