Kaderyas032717 Bebeğim daha 20 günlük neredeyse 1 haftadır grip ve bende 3 gündür gribim hadi ben kendimi geçtim ama bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum sonra otri bebe ile temizliyorum burun tıkanıklığı biraz geçti gibi ama öksürük var başına böyle birşey gelen oldu mu ne kadar sürede iyileşti bebeğiniz lütfen yardım edin öksürük yüzünden uyumuyor da
ZeySer Evet banada Dr. aynı ilacı verdi bide A-ferin verdi 3 gün tok karnına yarım kaşık verdim biraz iyi oldu ama yine devam edince tekrar götürdüm ateş düşürücü verdi hiç kullanmadım Ona keçiboynuzu pekmezi verdim her sabah aç karna 1 çay kaşığı hem iyileşti hem de iştah açıyor bir de burun tıkanıklığı içinde ılık suya banyo yaptırdım şimdi hiç bir şeyi yok Keçiboynuzu pekmezi çok işe yaradı
Kaderyas032717 ZeySer bebeğiniz ne kadarlıktı keçi boynuzu pekmezi kullandığınızda bide ne kadar verdiniz acaba keçi boynuzunu
Kaderyas032717 [bilinmeyen] çok küçük olduğu için vermedi ilaç sadece serum fizyolojik ile burnunu temizle dedi
Kaderyas032717 ZeySer ama benimki daha 20 günlük tedirgin olurum ben ama yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim aklımda bulundurucam 🙏🏻❤️