Balkizim6535 Kızlar bana bildiğiniz bi takip programı önerir misiniz? Hiç bilgim yok bilen varsa bekliyorum lütfen
hunilikadin Balkizim6535 iPhone için telefonun kendi uygulaması var andorid için de Google play konum yaz mavi K harfi olanı indir daha detaylı istersen konum Pro indir ücretsiz hepsi yoldan gittiğini bile gösteriyor
hunilikadin Balkizim6535 iPhone’u bul diye uygulama var telefonun kendine ait bunları indirmene gerek kalmadan bakabilirsin
Symsym07 hunilikadin acr yi görür eşiniz sonuçta eşinizin teline uygulamayı indireceksiniz ve kayıtları oraya yapacak
hunilikadin Balkizim6535 hiç bişey yapmana gerek yok telefondan iPhone’u bul aç görmek istediğin kişinin Mail adresini ve şifresini yazınca görürsün
Bulutbey MelihAsk28 Turkcell’in UpCall uygulanası var. Normal arama kaydından silinse bile oradan silinmezse armaları orada da görebilirsiniz.
hunilikadin Balloglumm ücretsiz canım ama konum pro indirirsen gün içinde hangi yollardan geçtiğini bile gösteriyor
Bulutbey Senaustunbas MelihAsk28 indirmeyi deneyin ben çok uzun zamandır Turkcell kullandığım için bilmiyorum. Belki ücretli olabilir.