EfeEymen mihrosum benim oğlumda yan yatarken sırt üstü dönebiliyor ama kafasını tam tutamıyor ve kaldıramıyor daha 3aylık bu aradacak 35 haftalık doğdu
Nurtalib mihrosum ikzlerim var birisi 6 bucuk aylikken dindu simdi 7 ayluk hep donuyor digeri bi iki kere dondu doner illa ki 32 haftalik doğdular
Ebrs mihrosum benim oglum 34 haftalik dogdu, cogu hareketini zamaninda dogan bebekler gibi yapti yani cok şükür. Bazilarimda geri kaliyo onuda 25 20 gun sonra, bazen 1 ay sonra yakalıyor yine yaşıtlarıni
Hunilianne mihrosum doğduğu gün değil dogmasi gereken günden hesapla ayını. Düzeltilmiş yaş deniliyor. O ayına göre takip etmelisin.
Fuldenmevsim mihrosum benim kızımda 34 haftalık doğdu bizde tam olarak dönemiyoruz. Elimizi uzatamyrz 5 ay 11 günlük. Ama ben 5 aylik değilde 4 aylik gibi gryrm 1 ay erken dogdu sonuçta
Hirarzu mihrosum 36 haftalık doğdu canım şuan 3 ay 10 günlük tam üç ayına girdiğini gün ilk dönmesini yaptı şuan her yüz üstü yatırdığımda en az bir kez sırt üstüne dönüyo başını dik tutabiliyor hem kucağımdayken hem de yüz üstü koyduğumda
Hirarzu mihrosum ama sana tavsiyem sık sık yüz üstü koy internette okumuştum bir doktorun makalesinde bebeklerin dönememesinin sebeplerinden biri de yüz üstü çok fazla vakit geçirmemeleriymiş
Hunilianne mihrosum evet :) benim bebegim de 33 haftalık doğdu. 5 aylık oldu doğumuna göre ama aslında Aralık’ta dogmasi gerekiyordu 3.5 aylık oldu su an. Ve 3.5 aylık bebek gibi davranıyor. Erken doğdukları için biraz gelişimlerini dışarda tamamlıyorlar :)
ikizannesii mihrosum ikizlerimden ilk dogani ( bir dakika arayla 😀) 5 aylikken dondu digeride 8 bucuk aylikken dondu 34+2 de dogmuslardi canim her cocuk farklidir duz yere at altina hic bisey atma ona donmeyi goster kendisinin cabaladigini goruceksin bir bakmissin donmus 😇