ArasEgeninAnnesi Kızlar gunde kaç tane bez değiştiriyorsunuz ben bazen 10 değiştiriyorum gece dahil bazem 12 oluyor 1 sefer çiş yapsada bebegim durmuyor bir tanıdıgımda cok fazla ben gunde gece dahil 3 tane değiştiriyorum diyor siz kaç tane değiştiriyorsunuz
Ysfbuszfr ArasEgeninAnnesi Biz 1 aylık olana kadar gunde 15 buluyodu suan 5 ayligiz 7 8 tane oluyo🙈 bizleri bile ped nasıl rahatsız ediyosa yavrucaklarida öyle eder diye düşünüyorum 🤦♀️
Ennur ArasEgeninAnnesi 5,6 tane anca 💩 hergün yapmıyor çişli bez sayısı böyle gece taktığımı gece uyanmazsa değiştirmiyorum 3 ay 18 günlük
Kmrnatt Günde 3 bez hijyen açısından çok sağlıklı değil bence temiz ve kuru kalması gerekiyor o bölgenin bebeğim 20 günlük en az 7 8 i buluyor imkanlar el veriyorsa eğer kirli bez ile beklememesi daha iyi kuzucukların
ArasEgeninAnnesi Kmrnatt aynen bende aynı fikirdeyim 10 12 bez bazen daha fazla oluyor bayagı sasırdı benim değiştirmeme
zeynepdorukefe günde 8-9 kere değiştiriyorum..çok fazla asla bırakmam bezi hem pişik olur hemde hava alması lazım..bezi değiştirirken 10 dakka açık bırakıyorum hava alsin yavrucağım diye..
ArasEgeninAnnesi zeynepdorukefe benimde demekki surekli değiştirmemden bebegim 3 aylık hiç pişik olmadı
Summ ArasEgeninAnnesi benimde 3aylık en fazla 6 oluyor ama dolup dolmaması da önemli benimki dolmuyor fazla zaten ama rahatsız oluyorsa mecbur almak gerekiyor
Bayrakal Bebeğim 4.5 aylık üç saatte bir degistiriyorum zaten bez dolmuş oluyor o zaman gece de hiç değişmiyorum uyumadan önce pisik kremini falan sürüyorum degistiriyorum taa sabah kalkana kadar ama büyük tuvaletini etmezse büyük tuvaletini ederse mecbur değiştiriyirum hem böyle geceyi gunduzu ayırt etmiş oluyormuş hemşire demişti banada