Seydameva Alaraselen kzıım 4 aylıkken 41.5 tu ama kafası büyük doğmuştu normalde De drnuz bir şey dedi mi ?
Minikbal Alaraselen şimdi persentil tablosundan baktım %3lük dilim içinde gözüküyor ama doğum baş çevresi anne babanın yapısı bebeğin minyonluğuda etkili olabilir
Alaraselen Doktora gidemiyoruz virüsten dolayı maalesef ki, sağlık ocağındaki hemşirede bir şey demedi 😔
Anne24 Sonuç itibari ile geçen aya göre büyüme var mı eğer varsa endişelenmeyin çünkü her bebeğin aileden gelen genetik yapısı farklıdır
Z-uma Alaraselen canım sağlık ocağındaki ebe bişi demediyse sıkıntı yoktur die düşünüyorum amaç zaten olması gerekenden çok büyüyormu veya küçükmü kalıyor sorun olsa mutlaka sizinle paylaşırdı içinizi ferah tutun benim Kızım hidrosefali şant var ben sürekli ölçtürürüm postunuz o yüzden dikkatimi çekti 🤗
Dilekmh Alaraselen canım benim kızım doğduğunda 33cm di biraz küçük dendi 1 aylık olduğunda 36 cm oldu ve bındıldağı çok küçükmüş ama baş çevresi büyüdüğü için sorun etmedi doktor her ay takipte olacak korkma hiçbişey olmaz minyondur belki senin kuzun da