ByAslan Kızlar yeni doğum yaptım 4günlük bebeğim var sütüm çok az geliyo damla damla bugün doktora götürdüm mama ver dedi şuan mama veriyorum mememi biraz çekip bırakıyor acaba zamanla sütüm olur mu bebeğim mamaya alışır diye korkuyorum ne yapmam lazım 🥺🥺
Mom567 ByAslan bol bol emzirmeye bak en güzel sütü arttırmak emmekten geliyor , bol bol da su iç uykunu güzel almaya bak sütün artar inşallah 🙏
Gizemensar ByAslan canım sık sık emzir az da emse 5 dakıkada bir ver ne kadar emerse o kadar sütün çoğalır inşallah ve rezene çayını sana ısrarla tavsiye ederim ben içtiğim an faydasını gordum gogus ler taş gibi oluyor 😄 hem bebegının gazı oldugunda gazını da alır ama en etkılısı sık emzirmek hayırlı olsun bu arada bebegın saglıkla buyut inşallah bol sütlü günler 💁♀️🤱👶
Aynurince ByAslan cnm ilk günler az gelmesi normal.. Uykusuzluk yorgunluk en büyük etken.. Ara ara mama ver.. Ama sık sık emzir.. Kendini üşütme sıcak şeyler tüket.. Bol sıvı tüket. Merak etme düzelir.. Bende aynı şeyleri yaşadım
Ozge3506 ByAslan tahin helvası tüketin hem de epeyce bir de sürekli hoşaf, dereotu ve bol su günde 5 litreye yakın için ki hemen gelsin ve memenizi sıcak su ile masaj yapın
ByAslan Mom567 inşallah ya uçları yara oldu bir de ama yine de devamlı vermeye çalışıyorum bakalım ne olcak 🙄
ByAslan Gizemensar evet rezene çayını doktor bugün verdi içtim farketti birazda tedirginim sanki hep böyle olucakmış gibi düşünmekten yoruldum 🙁 amin sağol canım ☺️
02022020 Hastane tipi süt sağma makinası kirala hemen haftalık aylık oluyo onun sayesinde 5gğn sonra sütüm gelmeye başladı bolbol emzir su fazla tüket kayısı kompostosu şekersiz yap kuru kayısıdan çokguzel aüt yapıyo
ByAslan 02022020 manuel pompa aldım biraz onunla sağıp verdim . Elektrikli pompa haftaiçi iş yerimden hediye gelicek inşllh onunla daha rahat olur . İşe yararsa çok sevinicem
Mom567 ByAslan benimki yarıldı hala yarık 😑 lahana koymuştum göğsüme iyi gelmişti o zeytinyağı sürdüm kaç kere 🤷♀️🤷♀️
ByAslan Aynurince ayy inşallah ya içimi rahatlattın sanki bir tek ben yaşıyorum gbi bu durumu çok sağol 😌
Gizemensar ByAslan olmaz inşallah canım kafana takmamaya calış cunku stres sutu azaltır allah korusun
ByAslan Gizemensar bana 2güne sütün gelir normal doğum yaptım hemen olur falan dediler şimdi gelmeyince huzursuz oldum ama genel olarak böyle oluyo demek ki 😌
ByAslan Mom567 lanolin krem sürüyorum devamlı acıyı kesmiyor ama yumuşatıyor bir de göğüs kalkanı aldım iyi gibi şimdi 🙂
Dk2017 ByAslan su bol içmelisin birde emzirebildiğin kadar emzir hep bebiş kendini güvende hisseder hem seni emmek istedikçe dütün çoğalır doktorumuz bestlak damla önermişti bana bende doğumdan sonra 3.gün başlamıştım hemen faydasını gördüm 🙏🏻
Ozge3506 ByAslan olumlu olun en önemlisi bu mamadan ziyade benim sütüm gelecek ve beni emecek diye olumlanın ve dediklerimi uygulayın emin olun geliyor ama en önemlisi uyku onsuz olmuyor