Herkeseee merhaba .11 aylık bir kızım var.Devlette çalıştığım için 6.aylıkken mecburen anneme emanet edip yarım gün işe gittim.Şuan 11aylık.Eşimin 4 yaşında bir kız kardeşi var ve halen annesi peşinde yemek yedirmeye çalışıyor onu gördüğüm içinde sürekli bu durumu yaşamak istemiyorum diye düşünürken tesadüf eseri BLW yöntemini gördüm ve daha kızım doğmadan mama sandalyesini aldım. 6. Ayda 3 gün kuralına uyarak biz ne zaman masada yemek yesek kızımı da masaya oturtup yemek yedirdim. ilk aylar herşeyi yere döktü. Her yeri mahvetti ama şuan herşey çok düzelti. Yemek masasında hep beraber yemek yiyoruz ve ayrı yemek pişirme derdim yok. Az salçalı tuzsuz her yemeği severek yiyor. Yemek seçmiyor.Tabi ki çok kolay değil .Başlayacaklara işk kural ! çevrenden gelecek tepkilere ‘’bu çoçuk aç ,Küçüçük çoçuk tek başına mı yemek yer,Kolay annelik bu olsa gerek’’laflarına kulak tıkayıp başlayın eğer başlayacaksanız. En önemlisi kararlılık. BLW yöntemine başlayacak olan arkadaşların sorusu varsa yanıtlayabilirim ❣️