Gamzeugur23 Elımde aptamil prosyneo var stoklu almıstım dısarı cıkmamak ıçın bebegım sevmedi elımde kaldı almak isteyen varsa yardımcı olurum
mihrosum Gamzeugur23 adanada kuzum eczaneden sabancı kultur merkezinin oradaki eczane. Bu mama bzı yerlerde cok pahalı. Millet kafasına gore rakam belirlemiş. Bize sag olsun drumuz yonlendırdı
Gamzeugur23 mihrosum anladım dogrudur canım ben ızmırdeyim 5 6 tane eczane aradık hepsinde 129 TL ıdı
Gamzeugur23 ozzge almak istiyorum ama eşimi isten cıkardılar ne zaman alabılırım bilmıyorum musterın varsa sat sen nasıbımde varsa alırım zaten
Haticemree Gamzeugur23 bnmki aptamil nutricia falan yaziyor da sizin ki aynsnimi acaba brde comforml mi ne varms herlde
Cansubasak Gamzeugur23 izmirde gaziemir meydanda eczaneden 65 e alıyor kayınpederim kargoyla gönderiyor
Gamzeugur23 Haticemree yok bu farklı netten bak prosyneo yazıyor bol probiyotikli diyorlar gazlı ve kaka sorunu yasıyan bebekler ıcın
Haticemree Gamzeugur23 baktm smdi de kullnmadm hic ondan bilemedm nasl olur benmki mavili olan da yoksa uygun geldi fiyatınız 🙏