Guler_bsr Aselinkoes benim oğlumda 4 aylık oldu bugün bizim kakamızda yeşil kına gibi aynı anne sütü alıyor mamayı sadece sabah kalktığında ve gece yatarken veriyorum gün içinde hep emziriyorum enfeksiyon veya besin alerjisi olabilir diye duydum virüs nedeniyle hastaneyede götüremiyorum kayınvalidem yemek sularından yoğurt şekerli çay geçen günde göz kadar turşu suyu verdi ne kadar verme desemde bişi olmaz deyip geçiştiriyor içim içimi yiyo
Aselinkoes Evt ek gıdaya gectm ama kakası Dha önce normaldi,saglık ocagının verdigi kan damlasından sonramı oldu ? Ek gıda olarak sdce patates havuc sogan sarımsak corbası veriyorum
Guler_bsr ozgurkus nasıl sinir oluyorum bide diyor nasıl içiyo çayı zehir olsa onuda yer ne anlasın bebek ne verirsen zaten yer
Guler_bsr Aselinkoes en son devam ederse bezini götürüp tatlil yaptırayım diyorum ama ciddi bişey olmayınca onu bile yapmaz şuan hastaneler zaten insan almıyo mecbur beklicem gibi ortalığın düzelmesini ama kafama takıyorum çok
Guler_bsr Aselinkoes zaten zamanı gelince Yicekler içicekler bu ne acele anlamıyorum bide bişi deyince alınıyorlar kusmaktan geberdim hamileyken nasılsın diye sormadı bile şimdi bebeğime ne yedirsem diye bakıyor neymiş çay beynine iyi gelirmiş intte araştırdım ne iyisi bir sürü olumsuz şey var
Tgbh28 @Guler_bsr canım ben kızıma 4. Ayına kadar kilotlu çorap giydirdim hep aman kan dolaşımı aman bilmemne bırak gıydırme vs dediler giydirmedim sonra baktım yeşil kaka yaptı ayakları soğuk kalmıştı çünkü ve annem üşüttüğünü söyledi. Bebekler ayakları üşüyünce yeşil olurmuş kakası öyle dedi 🤷🏻♀️
Ebruliolmak Benim cocuk doktorum söylemisti; koyu yesil oldumu bagirsakda diski cok kaldigi icinmis rengi öLe, gri’lesince acile gidilmeliymis. Rezalet bi cümle kurdum idare edin 😁
Ssss Guler_bsr eğer size yeşillik bol tükettiyseniz kakaları yeşil oluyor bebeğim 5 aylık ne zaman yeşilliği fazla tüketirsem kakası yeşil oluyor