Aliasafannesi Benim oğlum her fırsatta pipisini elliyor sonrada gülüyor ve bu bir kaç haftadır var sizde de böyle bir şey var mı engel olmaya çalışıyoruz ama çok ısrarcı ve normalde yapamazsa bebek bezinde yapıyor ne yapacağımı şaşırdım ayıp diyorum yapma diyorum anladığı kadar engel olmaya çalışmaya devam sorum şu Sizin başınıza geldi mi Geldi ise nedeni nedir? Neler yapip engel oldunuz?
Cihangiraylin Aliasafannesi benim oğlumda yapıyor bi nebzede bir olsa içiniz rahat olsun. Sadece idrak edemiyorlar uyarılmayı o yüzden müdahalede edemiyorum 🥰
Kereminannesiii Aliasafannesi altını açtığınızda fark ettiği için keşfediyordur. Bende oğlumun altını alırken dokununca gülüyor. Vücudunu daha yeni keşfediyor
zeynepalp Engel olmayın. Neden oluyorsunuz ki onu da hiç anlamadım. Benim oğlum da yapıyor. 7 aylık bebek ayıbı ne bilsin 🙄 keşfediyor kendini
Denizpoyrazz Benim oğlumda 7 aylık ve 2.3 gündür yapmaya başladı vücudunu keşfediyodur diye düşünüyorum engel olmuyorum ama cekistiriyo pipisini yumurtaliklarini o zaman durduruyorum.
Aliasafannesi Denizpoyrazz bende ilk keşfediyor diye düşünüyordum fazla çekistiryor ve bebek bezinin üstündede yapınca acaba bilmediğim bir şey mi var demeye başladım
Mississsipi 7 aylık bebeğin ayıbı mı olur allah aşkına yapmayın. Melek daha o. Siz öyle söyleyince aklıma şu geldi, belki bez kaşıntı yapıyordur. Siz elini çekince de oyun zannettiği içim gülüyordur?