merveasm Kızlar 24 gunluk bebeğim var bugun mememden ayrılmıyor doymuyor ya artık meme uclarım kopacak ama habire meme istiyor sütte cok var mememde sütümde var yani ama ayrılmıyor durmadan emiyor sebebi nedir 🤦♀️
Kusannesi merveasm doymadıhı ıcın değil henuz cok kucuk guvende hissediyor kendini orada. Doymasa sürekli ağlar susturamazsın. Benim oglum hala memede uyuyor kokusuyla
Gizemensar merveasm benim bebegım bir bucuk aylık oda hiç ayrılmıyor yeni nesil sıpaları doyumsuz 😄👶 emsin emsin yavrucak kokuna ihtiyacı var onun annesi 🤱
idilpur Gazi varsa memeyi emzik gibi kullaniyor olabilir. Yada sebepsiz sadece annesinin kokusunu istedigi icin oyle yapiyordur. Ara ara yapiyolar doymakla yada doymamakla alakali bi durum degildir yani eger sutunun geldiginden eminsen tabi 😉
merveasm idilpur yaa eminim baya baya geliyor ondan lendi kendime diyorum nereye gidiyor bu kadar süt. Gaz için çözüm var mı 🙏
Denizdebiryunus merveasm 1 aylık bebeğim var aynı şekilde sürekli emmek istiyor ve sütüm de var fark ettim ki gazdan dolayı böyle yapıyor gazı için denemedigim sey kalmadi en son care ilac alacaktım dün gaz damlası aldım çok şükür bugün böyle yapmadı
idilpur merveasm gaz icin bir suru onerilen var ama kesin care var mi? Yok maalesef. Tum gaz ilaclarini ve bitkisel takviyeleri denedim 6. Ayi gectik hala gaz devam ediyor. Sadece mommy’s bliss diye bir gaz damlasi var o biraz rahatlatiyor ama o da her seferinde degil. Yani gaz konusu dipsiz bi kuyu deneye deneye size en uygun seyi bulcaksiniz.
Aryasare merveasm Daha çok küçük annesi zamanla daha az emmeye baslıyorlar o zamanda neden emmiyo diyoruz 😂 Maşallah saglıkla büyüsün insallah 🤲