Zynp57 Kızlar bazen pirinç ununu su ile pişirip içine biraz pekmez koyup yediriyorum bebeğime ama pirinç unu iyi değil hiç bir besleyicileri Yok sadece şişirir diyorlar siz kullanıyor musunuz
Ikrazumra19 Zynp57 evet malesef hic besleyiciligi yok ben 6-7 aylikken bir kac defa disari cikarken kullanmistim ama sonra kizim yemedi bende yapmadim toplam 4 defa ancak vermisimdir
AreninAnnesi7301 Zynp57 7 ay 12 günlgz sütlü Pirinç li ve sütlü meyveli den verdim beğeniyor yiyor hariçten de yiyor bilemedik ki ne vereceğiz bu çocuklara başka 🤔🤔🤔
Betiferi34 Zynp57 bende yapıyorum akşamları özellikle.1 kaşık pirinç unu 150 cc su pişiriyorum sonra içine 5 kaşık aptamil mama ve armut rendeliyorum kabızlık yapmasın diye.severek yiyor kızım.tok tutuyor
Zynp57 Mak-busem1 evet benim bebeğimde severek yiyor akşamları yatmadan yarım kase yediriyordum yanı 2 çay kaşığı pirinç unu koyunca baya bi çıkıyo napsam bilemedim
Organiktavuk Betiferi34 ya bende 12.aydan sonra pirinç unuyla mamayı karıştırıp vermeye başladım kızım aşırı iştahtan kesilmişti babamda saolsun aptamil mama almış bende açtım kızım içmedi baya denedim içmeyince anneme sordum pirinç unuyla mama yap yedir dedi haftada 1-2veriyorum ama içime dert oldu mamayı öyle pişirmek zararlı mı diye
ozgmlym Zynp57 kentonun vitamin ekli pirinç unu var ben ondan veriyorum canım öyle fos kilo falan da almadı
Poyrazkus Bende veriyorum doktorum kendi sütün yetmiyorsa devam sütü koymamı söyledi bende devam sütü ve pekmez ekleyip veriyorum.
Feyzaktuna Zynp57 ben veriyorum ama sadece pirinç unu olarak değil içine irmik ve ruşeym atıp pişiriyorum piştikten sonrada muz ve tarçınla tatlandırıyorum🌸 hem doyurucu hemse besleyici oluyor ruşeym çok faydalı irmik zaten tok tutuyor 1 tatlı kaşığı pirinç unuda sadece kıvam veriyor 🥀
nurervaras Zynp57 pirinç unu yerine yulaf unu, irmik, tam buğday unundan yapın. Bizzat ben öyle yapıyorum. Meyve veya hurma benzeri şeylerle besleyiciliği artıyorum.
kubraanne Zynp57 Ben veriyorum 1 yasinda 6. Aydan beri veriyorum akşamlari cokta seviyor kzim hem tok tutyor icine pekmez keci boynuzu özü veya hangi meyve varsa ondan koyuyrum besleyici vitaminli olmus oluyo hemde pof kilo yapmiyor
Betiferi34 Organiktavuk mamayı pişirmeyeceksiniz.pirinç ununu su ile pişireceksiniz sonra altını kapatıp mamayı koyacaksınız içine.