Sabriyeillke cimcime 3ay 16gunluk bizim cimcime bi turluyo uymiyo benim pilim biti artik bunu yazarken bile gozler gidoyo sizin bebisler ne durumda uyu artk kizim ne olur
Karides Sabriyeillke benimki şuanda karnıma yatırdım yüzüstü uyuyor 1 saattir. Beşiğine koyduğum an uyanıyor cıldıracığııııımmmm🙃
kayracanim Sabriyeillke kısır döngü emzir uyusun yatır uyansın tekrar emzir uyusun yatır..... 3 kez tekrarladım suan uyuyo sabahlar bununla inşallahhhhh 😑
tubatayfun Sabriyeillke benimde ikizlerim var benimde pilim bitdi kizim uyumadi daha bi uyusa bende uyicam valla iki uc saat
Karides Sabriyeillke Tüm bebişli annelerin durumu bu sanırım. Benimki de 1 aylık daha. Ikk dese tıs dese kıyamıyorumda yavruma tosul tosul uyuyoo 🙃
Minikpofuduk Sabriyeillke akşam 10dan beri göğsümde surekli emiyo emmek istiyor fazla emdiğini cıkardıgı halde suan bile emiyor vaziyette ve uyanık 😩😩 benim de pilim bittiii
tubatayfun Ayazz444 uyuduklari zaman hep biseyler yapiyom yemekdi ortali toplamikdi aksam gece uykularina yatinca iki uc saat evin isi ile ugrasiyorum