Misskokulum Kızlar memnun musunuz kilo aldırıyor mu?Bebegim 5 buçuk aylık Son ay hiç kilo almamış.Mamaya başliycam dr tavsiyesiyle.kac cc vermem gerekiyor? meme+mama gidenler günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz ?
Deletedmom245 Misskokulum ben bebelac kullandım 400 gr aldırdı smaya geçtim 1 kilo 150 gram aldırdı 1 ayda çok çok iyi sma tavsiyemdir☺️
Nuurr Misskokulum sma bizde kabız yaptı bende bebelac gold kullanıyorum hem kilo aliyo hemde kabız yapmadı hiç
Elvn94 Misskokulum bebelac gold kullniyorz memnunuz kilo aldiryo senn bebsin ne kadar icer bilemem her 30 cc suya 1 olcek mama seklinde yaparsnz
Misskokulum Deletedmom245 ya bi sey sorcam bebelac gold almis eşim de nasıl hazırlamam gerekiyor o kadar tecrübesizim ki 30 ccsicak suya 1 ölçek mi koycam🙈🤔
sevimseker Deletedmom114 Bizde sma kullanıyoruz kakasını yeşil yapıyor mamayı kullandıktan sonra oldu
Deletedmom245 Misskokulum ilk önce 2 yazar üzerinde oraya kadar kaynamış ılıtılmış suyu koyun çok soğuk olmasın su dikkat edin bilek içine damlatın ne sıcak ne soğuk hissedeceksiniz 2 veya biraz 2 yi geçirerek koyun sonra da 2.5 ölçek mama koyun ilk etapta bakın içebiliyor mu o kadarını içemiyor mu sonra ona göre arttırıp eksiltirsiniz
Alfamom Misskokulum gold kullanıyoruz 6 aylık ayda birden fazla alıyor. Mama meme şeklinde 120 150 veriyorum ben
Songul_hamza Misskokulum canım bebeğim 6 ay 24 günlük normlde sadece emiyor gece aşırı sık uyandığı için mama alıp gece uykusuna geçmeden verim dedum Bebelac Gold aldik bn sadece akşamları veriyrm emzrdikten snra 60 cc iki üç saat uyanmiyo ilk snra saat başı uysniyo
Annem123 Biz sadece mama kullanıyoruz bebelac gold bir ayda 1900 kilo aldı ve bebeğim diğer mamalarda gabız olmuştu gaz yapmıştı bu mamada mışıl mışıl uyuyo me sancısı var ne gabızlığı
Annem123 [silindi] 2ay 11 günlük ilk ay 4 kiloydu kilo alamadı hiç ikinci ay aşısında tartışdık 11 gün önce 5900 dü 2 saatte bir 90 cc mama yiyo