Dilarasaka Merhaba arkadaslar bursada bebeklerinizi hangi doktora goturuyorsunuz kontrole muzaffer ocak cok iyiymis diye duydum yarin gidicez bakalim insallah memnun kaliriz
Miray1616 Dilarasaka hayat hastanesi Burçin Eroğlu çok şeker ilgili bir doktor kızımı oraya götürüyoruz
Dilarasaka Poyraz18 yarin yazarim size 😊pedmerde devamli kan aliyolarmis diye duydum o yuzden oraya goturmek istemedim
Dilarasaka Biz bugun gittik cok memnun kaldik cok ilgili bi doktor bundan sonra hep oraya gitmeyi dusunuyoruz esimle tavsiye ederim Poyraz18
Poyraz18 Hanımlar bu arada ben kendim için de doktor araştırıyorum. Siz kimlere gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Eeelif Poyraz18 kadın dogum olarak hayat hastanesı ayşe erolla gidiyorum numarasınıda verıyor soru sordugumda cevap alıyorum hemen
Dilarasaka Poyraz18 ben mesicabilde oktay altuna gidiyorum cok memnunum dogumumu da o yaptirdi tavsiye ederim
ZeynepAdam Poyraz18 emre uysal 👍 esentepedeydi şimdi yeni muayenehane açtı fsm de. şiddetle tavsiye ederim
Eeelif Hayat hastanesı burçin hanıma gidiyoruz kızımı muane ederken cok sevıyor ve sakın güler yüzlü bır bayan cok memnunum ☺
Poyraz18 Dilarasaka memnun kalmanıza sevindim😊biraz araştırdım bende aktif bir doktor faydalı videoları var.genel yorumları da çok iyi👍 haftaya bakalım karar verip götüreceğim oğlumu.
Poyraz18 ZeynepAdam emre beyi biliyorum👍 normalde çok ilgili bir doktor ama Esentepede çok kalabalıktı yetişemiyordu artık iyi olmuş kendi muayenehanesini açması😌
Minnakkk Dilarasaka Muzaffer Ocak bende cok duydum ınstagramda da takıp edıyorum yarın yazar mısınız bi nasıl dıye ? Bende ınegol cıhangırde aydın beye gıdıyrm hoş daha bı kez gıttım 24 günlüğüz ama cok ılgılı ve malasef doruk a gececekmıs
Dilarasaka Minnakkk biz cok memnun kaldik muzaffer beyden cok ilgili bi doktor herseyi biz soylemeden anlatiyor whatsapptan devamli ulasabilicegimizi soyledi bundan sonra doktorumuz o sizede tavsiye ederim
Poyraz18 Ddmyvz kimi doktor çok ilgilidir siz sormadan anlatır tavsiyelerde bulunur. Füsun hanım da öyle mi acaba? Bir de ulaşılabilir bir doktor mu yani bir sıkıntı olduğunda çekinmeden arayın sorun diyor mu? Çok soru sordum sanırım 😊 😊