Annesininpogacayanagi Kızlar adet olamıyorum ya. 3 gun geçti 3 gundur damla damla geliyor ama yok karın ağrısını cekiyorum tamam diyorum hastalandım ama yok. Napim sizce ya. 🥴
zeynepiremnur01 Annesininpogacayanagi hamile olabilir misin canım ? Değilsen adet söktürücü şeyler iç belki olursun
Zeynepikram Annesininpogacayanagi canım eğer hamile değilsen sopan suyu içebilirsin. Halam 3 aya yakın adet olmadı doktora kaç defa gitti adet söktürücü ilaç verdiler içti ama fayda etmedi en son soğan suyu kaynatıp içti hemen açıldı soğan suyu iltihabı falan temizliyor açıyor hemen
37inci Annesininpogacayanagi Bende 20 günsüe olamadim gebelik kistde uoj doktor adet sokturucu yazdi kıllandim ama gene yok😰
Alinadefne Annesininpogacayanagi üşüttüysen az az gelır karın agırısı var leke gıbı olsaydı hamılelelık derdım ama bnde 24 olmam lazımken halen olmadim tık yok bakalm
Annesininpogacayanagi zeynepiremnur01 3 gundur peçeteye kanamam geliyor ama sökülmedim tam anlamıyla. Normalde hiç böyle olmazdı. Hiç gerek duymadım hapa. Bu ay niyeyse böyle oldu ya.