Gokturkunannesii Zeynepomer96 aynı sorun bende de var bir-kac gündür ataktan dolayı diye düşünüyorum 3. Ayımızın dolmasına 5 gun falan var ama birden çığlıkla ağlıyo elini tutunca susuyo varsa bilen ben de öğrenmek isterim.
Bysima Zeynepomer96 3 aylıkken uykusundan ağlayarak uyanıyordu 4. Ayda dişi çıktı sonraki dişlerinde de hep bu ağlamalar diş habercisi diyordum belki sizinde dişten dolayı olabilir
beyzam-ibrahimim Zeynepomer96 sancı gelip gidiyor karnına ondan olabilir benim kızımdada oluyor bazen
KornZorn2020 Şöyle durayım köşede. Benimkiler daha 2. Ayı yeni dolduruyor ama uykuda mıyıldama ve bazen ağlama oluyor(çığlık atmadan) sebebi ne acaba. Sesimi ya da elimi hissedince susuyorlar
KornZorn2020 beyzam-ibrahimim ilk başlarda bende öyle sandım ama sancı ağlaması daha farklı artık tanıyabiliyorum onu. Bir de damla kullandığım için şükür ki yapıyorlar pırtlarını. Aklıma şey geliyor bir de eşim bir kaç defa hiç uyuyorlar mı falan demeden haşırt diye açmıştı kapıları. Acaba ondan irkiliyor olabilirler mi🤔