Esracim Kızlar geçen 15 gün oldu düşmedi yazmıştım. Dün düştü ama bı parca göbeğinde kaldı ve birşeyler akıyor göbeğinden 🙁 böyle birşey başına gelen var mı. Doktora götürünce hangi işlemi yaptı acaba?
Habibeseyit Esracim bizde de de oldu o canim biz bez koyduk kapttik her bez degistirmeye o bezi değiştirdik
Pinardefne Esracim bizimde oldu cnm sarı akıntı akıyodu fucidin diye bir krem verdi geçti göster doktora aile hekimimiz bakmıştı bizim
Esracim Pinardefne eşime diyorum çocuk doktoruna götürelim bana diyor bı batikon verecek ne gerek var 😢 ne yapcam bilemedim. Yarın bari sağlık ocağı doktoruna sorayım
Burinzelam Kesinlikle çocuk doktoruna götürmelisin bizimde göbeğimiz 21 günde düştü daha sonra orda et parçası gibi bir şey kalmıştı doktorumuz onu 3 4 kere yaktı anca öyle kapndı
Burinzelam Dokıtr bize fucidin krem vermişti göbek düştükten sonra iltihap kapmaması için en azından aklınızda bulunsun
BiciNanaMusi Ya benim oğlumun da 6 gün düşmüştü ama düşmeden 1 gün önce hafif kanamis şekilde gördük böyle ucu tutuyordu sadece ertesi günde dusmustu bugün 12. Gün fakat bi bakıyoruz kabuk bağlamis bi bakıyoruz hafif kan gibi bulaşmış badisine yarın doktora goturucez inşallah bişey yoktur😣