Taze_annee Kızlar eşim e aldırmıştım eczacı da bilgi vermemiş tam gün de kaç defa nasıl kullandınız bebeğim 26 günlük bu arada
13seda Taze_annee doktor günde 4 kere 8 damla demişti ama ben ihtiyacım olduğunda kullanmıştım süreklilik haline getirmemiştim
Annesininpogacayanagi Taze_annee gunde 3 kere 10 damla verdm ben. 1 Cay kasıgı içme suyuyla beraber icine damlatıp verdm
Taze_annee Annesininpogacayanagi içme suyunu doktorunuz mu önermişti benim bebeğim çok küçük de şu vermek istmyrm
idil1990 Taze_annee bebegim seninki kadarken sabah aksam bes damla verdim sonra gerektiginde cogaltabilirsin sapsimplexin yaninda biogaia (bagirsak duzenleyici) alirsan faha rahat edersin ikisi beraber daha iyi geliyor
Bhr28 Taze_annee bu arada yazmayı unutmuşum 😊 doktorumuz 10. Günden itibaren etkisini göstermeye başlar demişti birde yanında Nurse harveys colexs şurup kullandık
Annesininpogacayanagi Taze_annee yani ilacı direkt vermek istemedim. Doktorda o sekılde verebilrsn dedi. Bi damla suyun icine döküyodum cay kasıgına öyle veriyordum
kukuleta Taze_annee benim bebeğim 37 günlük ama 18 günlükken sab simplexe basladık günde 3 defa sabah öğle akşam her defasında 15 damla