Gonul_celen BEH ilk haftadan beri kesiyorum tırnaklarını ama eldiveni çıkardığım an kendini çok çiziyor bnde bir an önce kurtulmak istiyorum eldivenlerden pamuk elleri serbest bırakmak istiyorum ama maalesef çok çiziyor 40 günlük olduk bu arada 🙏🏻😍
Bebekkaradag BEH 40’tan sonra eldivene elveda dedik☺️ Motor gelişimi için eldiven tavsiye edilmiyor🙏🏼
Meltem1 BEH bana babaannem 40 çıksın tırnakları kes dedi normalde asla inanmam öyle hurafelere babaannemi kırmak istemedim uzun olduğu için tırnakları 40 nı çıkardım hemen tırnakları kesip eldiveni çıkardım şuan 3 buçuk aylık hiç takmadım ondan sonra
Mervclk BEH hiç giydirmedim eldiven tırnaklarını kestim hep, yüzünü çok çizdi bazen kanatti hatta ama iz kalmadi bir kaç güne geçti
Summ Motor gelişimi için doktorlar takmayın diyorlar. Ben 20 günlüktü çıkardım sadece geceleri üşümesin diye 40 ı çıkana kadar taktım. Ayrıca tırnaklarını 1 haftalıktı kestim
Gulaybagay Benim beneğim iki aylık hergün bi yanında olduğumda cıkarıyorum cünkü ciziyor uyurken bile kendini vede eldiveni cıkarınca cok cabuk parmağı soğuk oluyor üşüyor o yüzden takmama gibi durumum yok :(
Zeynopd 3 aylık benım kızım. Ben de 40ı cıktıktan sonra kestim tırnaklarını ama eldiveni çıkaramıyorum. Gözüne sokuyo parmaklarını. Tırnaklarını kısa tutuyorum. Gündüz yanındayken cıkarıyorum eldivenı ama uyurken takmak zorunda kalıyorum. Bi de parmaklarını çok emiyo cıkarınca. Hatta iki elinin işaret parmagını yara yaptı emmekten. Gel de cıkar eldivenden 😀
Mervclk Mrymrn sürmedim ben hiç yine de geçiyor kalmıyor ben dokunsun hissetsin her şeyi diye hiç takmadım elinden tutuyordum sürekli zaten🙄
Denizbebegim BEH dogumdan sonra eve gelince tirnaklarini banyosundan önce kestim Ve hic eldiven kullanmadım ellerini ve kendini hissetmesi cok önemli 🙏
Ysfbuszfr BEH 10. Günde çıkardım yazın doğdu o sıcakta kıyamadım zaten kendimi düşündüm sürekli ellerim kapalı olsa çok sıkılırdım 😯🙈
aysenaz 20 günlüktü tırnaklarımızı kestığimiz ve eldivenleri çıkardığımız da şimdi 3 ay 9 günlüğüz arada parmağımızı gözümüzede soktuk yüzümüzde çizdik ama hiç bişey olmuyor 1 2 günde geçiyor çizikler artık birşeyleri tutabiliyoruz dokunarak bişeyleri keşfediyoruz.
S_D BEH tırnakları uzamaya başlayınca bende kesmeye başladım. Sanırım 10 günlük falandı 2 -3 güne kesiyoruz tırnak eldiven pek takmadım ben ya belki 1 hafta falan
xkyerva Bende tırnaklarını ilk başta kesmeye xesaret edemiyodum bigün cesaretimi topladım ve kestim tam zamanını hatırlamıyorum ama baya oldu galiba eldivemde hiç takmadım elleri üşür diye korkmayın eller vücudun en uzak noktası olduğu için hep soğuktur zaten ben sadece dışarıya çıkınca takıyodum onun dışında hiç takmadım