Ada-Aylin Merhaba anneler kızım 2 buçuk aylık ve oyun halısı almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı kullanıp beğendiğiniz var mı ???
annecik344 Ada-Aylin Ada-Aylin ben ficher price piyanolu aldım oğlum 15 aylık halen daha seviyo piyanosu ile oynuyo kesinlikle tavsiye ederim
Yasamasebebim Ada-Aylin https://ty.gl/xalhe4u Mühendisinoglu var instagramda o koleksiyon yapmıştı buradan bak istersen canım
mihrosum playgro clip clop müzikli oyun halısı tavsiye ederim canım. Dıs kasıyıcısı muzıklı maymuncuk. Hısırtılı arı. Ses cıkar an baykus cok tavsiye ederm
minesz21 Ada-Aylin fisher price oyun dünyası jimnastik merkezi kullanıyorum ben memnunum kullanışlı bebek oturunca ve yürüncede oynayabiliyor☺️
Defnekayra Ada-Aylin piyanolu olanlardan al ve ebatı büyük olsn ölçülerine bakarak almanızı tavsiye ederım bnm bebegım sevdi memnunum bu sekılde
eczbett Ada-Aylin merhaba, fisher price oyun dünyası jimnastik merkezi aldım ben. Yatarken, otururken, yürürken oynayabiliyor. Ayakta durmasına çok yardımcı oldu. Diğerleri gibi bebek büyüyünce bi köşeye kaldırmıyorsunuz. Mutlaka inceleyin derim.