mhe7 Bebeği köpüklü kaka yapıp doktoruna sebebini soran var mı acaba sabah kızımın köpüklü kaka yaptığını gördüm çok şaşırdım neden böyle olur bilen var mi arkadaşlar 😨
Talhaz mhe7 oğlum iki aylık bizim de son bir haftadır bu şekilde ama ben iki haftadır nurse harvey şurubunu kullanıyorum Çok gazlı acaba o mu etkiledi diye düşünmeye başladım bende? Alerji belirtisi de olabilir diyenler var ama sadece köpüklü kaka alerji olduğunu gösterir mi bilmiyorum
Kuzum35 mhe7 bizimde ikinci aya yeni girdiğinde köpüklü ve sulu kaka yapıyordu doktora sordum normal demisti
mhe7 Evlatkokusu234 Deletedmom114 yaa ishal mi daha bir buçuk aylık su vermeye bile korkarım 😢 siz karşılaştınız mi böyle bir durumla sadece anne sütü alıyor
Deletedmom114 İshal büyük ihtimal canım. Emziriyorsan muz,haşlama patates ye sütünden alır. Ek gıda sürecindeyseniz muz patates verebilirsin. Birde su içir susuz kalmasın vücudu 💁🏻♀️
Deletedmom114 mhe7 anne sütü alıyorsa su bile vermeye gerek yok canım. Bak kalk iki bardak su iç patates haşla o sütünden direk geçer
Denizdemirr Deletedmom114 konuyla alakasız olcak ama her postta sizi görüyprum herkese yardımcı oluyosunuz valla bravo tecrübeli olmak çok güzel birşey ya iyiki varsınız 💕
mhe7 Talhaz ya internetten de baktım ön süt fazlalığı yazıyor ama bunun nasıl bir zararı olur bilemiyorum
Talhaz mhe7 öyle mi hiç denk gelmedim böyle bir bilgiye ama açıkçası benim de göğüslerim çok doluydu oğlum hep ön sütü emip doydu acaba cidden ön süt fazlalığından mı şuan bi düşünmedim değil 😂😬