Ogretmenannee Avent yalancı emzik arıyorum uygun fiyata bebeğim içim bütün emzikleri deniyorum bir tek o kaldı denemediğim
Ogretmenannee denizcocuk Pearlmerve 2girlsmom Selina denizcocuk tabikide kullanılmamış fazlalık olan varmı diye sordum 😊 emzik deniyorum tek tek hangisini alacak diye tekli satılmadığı için 50 TL kadar vermek istemedim ama bazı annelerin elinde kullanılmamış oluyor ondan dolayı sordum 🙏🏼
Selina Ebebek, baska bebek magazalari, eczaneler? Yargilamak degil amacim ama Kullanilmis emzik almayi dusunmuyorsunuz herhalde?
Pelin87 denizcocuk ama 2. el başlığı açmış. Hayat çok zorlaştı yaaa Rabbim yardımcısı olsun herkesin😔
denizcocuk Pelin87 doğru söylüyorsunuz yeni fark ediyorum ☹️ Ama emzik de zaruri hayati bir ihtiyaç değil ki. Anlamadım gerçekten. Ki kaldı ki şu an öyle bi zamandayız ki markette raftan aldığımız şeyleri bile direk eve sokamıyoruz
Busraklsd Bende bi adet hiç kullanılmamış bende bi tane hiç kullanılmamış var kutusundan iki tane çıkmıştı zaten onu da emmedi doğru dürüst emzik sevmiyor benim oğlum