Ikrazumra19 Zydy polis degil ama esim uzman elimizden geldiği kadar diyip hergun kiyaget yikayamiyorum cunku kurumuyor ve ne zaman cGircaklari belli olmuyor birde surekli yikayinca yipraniyor 1 tane kiyfeti var her eve geldiginde dus aliyor kiyafetini kullanmadigimiz yere asip uzerine kolonya filan sıkıyoruz 2 gunde 1 yikiyorum oyle yani baska elden gelmiyor😪
masalim51 Zydy eşim kapıdan girer girmez tuzlu su ile gargara yaptırıyorum önce sonra üzerini değiştirip duşa sokuyorum. Sabah da kahvaltısız göndermiyorum gündüzdeyken öğlen yemeğini de yapıyorum götürüyor dışardan yemesin diye. Sürekli pekmez kefir zencefil veriyorum bağışıklığı yüksek olsun diye. Başka da elimden birşey gelmez 😔 gerisi rabbimin takdirine kalmış
Purposeless Zydy eve gelir gelmez banyoya giriyor çamaşırlar makineye. Zaten üniformayla eve gelmiyor sivil kıyafetleri yıkıyorum. O şekilde dikkat etmeye çalışıyoruz Yapacak bişi yok başka
Derin_23 Koruyamıyoruz canım biz evden çıkmıyoruz ama eşim dışarda eve gelince duş alıyo hemen üstü yıkanıyo bu kadar yaptığımız
Zydy Benim ki memlekete yollayayım diyor enazindan orda kimse gidip gelmiyor diyor. Ben sürekli insanlra icindeyim diyor. B3nde başımıza ne gelirse allah’tan zaten temizlik yapiyom evde iki küçük çocuk. Ne yapacagimi bilmiyrm 😥😥😥o bizi ben onu düşünüyorum ne alacaksa da beraber😔😔😔😔
zeynep_kcygt7 Benim eşimde polis sürekli hiç bı yere dokunma kimseye yaklaşma marketten bişey alma sık sık elini yıka maske tak eldiven tak diye uyarıyorum ne kadar uyguluyor bilemem eve gelince kapıda kıyafetlerini çıkarıp sepete koyuyor direk banyoya gidip yıkanıyor yaptıklarımiz bu kadar ama eğer dışarıda gün içerisinde elini bı yere dokunup ağzına götürüp bulaşmışsa akşam geldiğinde isterse bin kere yıkasın ne anlamı var Allah çalışmak zorunda olan herkesin yardımcısı olsun psikolojim bozuldu artık ünlüler sürekli evde kal diye fotoğraf video paylaşıyor kocaman bahçeli evlerinde eşiyle birlikte hiç dışarı çıkmayıp bahçelerinde keyif yapıyorlar Hayat onlara güzel
[silindi] Zydy Vede olduğu günler zencefilli, ıhlamur içiriyorum.Sabahkarı Bi kaşık zencefilli ballı karışım yiyor. Sürekli portakal suyu sıkıyoruz. İşten eve geldiğinde hemen duşa gidiyor, kıyafetler makşnaya. Bide çantasında dezenfektan var 😅
2girlsmom Zydy eşim gelir gelmez üstünü başını değiştirip temizleniyor. Yanında kolonya dezenfektan var çalışırken sürekli kullanıyor. Sıcak bitki çayları tüketiyor özellikle zencefilli çay yapıyorum akşamları. Öyle yani genel şeyler dikkat etmeye çalışıyoruz bir de bolca dua ediyoruz Rabbim hepsini korusun virüs de dahil her türlü beladan uzak etsin 🙏
[silindi] Zydy eşim eve gelıyor bız bebek oldugu ıcın salonda oturmayı bıraktık daha sıcak dıye oturma odasındayız eşimde bebegın tek gırmedıgı yer salon dıye salonda üniformasını cıkarıyor makınaya atıyor ve kapı gırısınde dezenfektan var elıne once onu sıkıyor ekını yıkıyor.kıyafetler cıktıktan sonra banyoya gırıyor. Yıkandıktan sonra odada temız kıyafet gıyıyor yanımıza oyle gelıyor tamamen arındıktan sonra yanı🙂 bebegı ve benı hıc öpmuyor yınede ne olur ne olmaz dıye