Elifinumudu Arkadaşlar oğlum 22 günlük oldu ve hala göbek bağı düşmedi malum virüsten dolayı korkuyorum dışarı çıkarmaya bilgisi olan var mı
gamzeliiiy Elifinumudu benimde bebeğim 7 günlük. Kurudu baya bugün yarın düşer. Ben hala yıkamadım Dr.düşene kadar yıkama demişti. Enfeksiyon yoksa korkma kuru tutmaya çalış.
balannesi_ Elifinumudu 22 gün çok uzun bi süre doktoruza mutlaka sorun çağırırsa gidin bebeği yıkadınız mı bezini göbeğin altına doğru kıvırıyosunuz dimi üstüne gelmiyo
Mermeral Elifinumudu bacoderm diye bir krem var eczaneden alıp sabah akşam sürün kurutuyor bizim de 20 güne anca düştü iltihap olmştu doktor söylediğim kremi verdi kuruttu
Mermeral Elifinumudu bir de her altını açtığınızda hava almasına fırsat verin göbeğin. Sonra söylediğim kremi gazlı bezle sürün ardından gazlı bezle kapatın yine geçer inşallah. Sağlıkla büyüsün
Meftunbade Bize de babytime cilt temizleme spreyi verdi gazlı mendili var sıkıp göbek erini temizliyoruz
Elifinumudu balannesi_ herşeye dikkat ediyorum doktor dört haftalık bekleme süresi var dedi bekliyoruz bizde yaşayan var mı diye sormak istedim
balannesi_ Elifinumudu bide bu göbek temizleme spreyi bize iyi gelmedi ıslak ıslak olmuştu göbeği kuricağına sıkmayı bıraktım kurumaya başladı kullanıyorsanız eğer onuda bi deneyebilirsiniz