Esmaky Sesem travazol al eczneden cnm sur aninda geciyor bsy kalmiyo oglmda gecen brz pisk olms surdum sabaha hc bsy kalmfi ben surkli bnu kullnyorm
Maviayak Sesem bebeginin pisigi 3 gunu gectiyse mantar oluyor..o yuzden travazol krem ve hamazinc krem sür..benim kizim ishal olmustu o yuzden de pisigi baya bi gecnedi acidan uyuyamiyordu bile evde alti ciplak geziriyordum acimasin die
asellina20 Yanık derecesinde pişiklerde 3 gün troysd 3 gün silverdin kullandım. Düzenli olarak poposunu her alt değiştirmede ılık suyla yıkadım. Her altını değiştirmede de bepanthol /popolin omega kullandım geçti.
fistikcisahap Sesem 3.derece pişik geçirdik hamezink diye bir krem verdi doktor çinko içerikli çok iyi geldi söndürdü attı gitti
Faffabay Aleo vera bitkisinin yaprağını kesip jelini sürüyorum başka birşey hiç kullanmadım ve etkisini de görüyorum açıkcası 🙈
BhrKrmn Islak mendili bıraktım temizliği su ve pamukla yaparak uni baby pişik kremi sürdüm hiçbir şey kalmadı
Ebrt Herseyi denedım bepantl hametn mustela destın gecrmedı dr travozl kullanmayın böbrek ytetmezlıgı yapar dedi kullancksnz da mercımek kadar alıp baska kremle karstrn dedi ben kullanmyrm arko krem yesıl olan onu kullandn gecti
deletedmom247 Sesem Arko kullanın altını havalandırın sürekli. Doğal zeytinyağıda sürebilirsiniz ıslak mendili yıkayıp kullanın yada pamukla suyla silin kurulayın iyice.. Sürekli pişik oluyorsa bezini değiştirn ona iyi gelen bezi bulana kadar değiştirmeniz gerek. Ben 3. De buldumm..
MerveBH04 Sesem benimde denemediğim kalmamıştı fayda etmedi hiçbiri en son bezi değiştirdim baya azaldı canıö
Zuleyha__19 Sesem fucudin, Trosyd, hametan ve advantan hepsini dönüşümlü kullandım geçirdi sonra tekrar oldu en son gittiğimde de travazol, fito ve trosyd karıştırıp sürmemi önerdi bir gece de inanılmaz geçirdi şok oldum
Mehtapsercee Sesem canım benim bebeğimde pişik oldu hemde göz göz patladı kanıyodu artık doktor ilaç verdi Trosdy hamazinc bactroban ama hiç yaramadı. Kesinlikle saf zeytinyağ kullan bak faydasını göreceksin ben bol bol sürdüm kaşıkla akıttım hatta bide üstüne iki günde azalttı hemen havalandır her altını açtığında bol bol yağla bak göreceksin
Busraae Sesem burdaki denilen herseyi kullandım gecmedi bezi degistim gecmedi. En son yeşil arko krem varya onu sürdüm üstünede küçük gazlı bez koyup öyle bagladım bezini cok şükür 2 günde gecti