Berfe Kızlar ilk adım ayakkabısı alıcam kızım yürümeye başladı ama nasıl bir ayakkabı olmalı bilemiyorum yardımcı olur musunuz
Duygusss Berfe Canım ortopedik olması gerekiyor ayakkabının, ayağa düzgün şekil vermesi için önemli. Vicco’nun ayakkabıları hem çok güzel hem de uygun 👍 Gün içerisinde evde bile giydiriyorum ben içe basıklık oluşmasın diye bi araştır istersen.
NurDemir Anatomik olması gerekiyor diyor uzmanlar,yumuşacık ayakkabılardan.ama onların numarası 20-21 de bitiyor.benim kuzumun ayakları büyük olduğu için onlardan alamadık.adidas spor ayakkabı aldım,doktoru da iyi olmuş dedi.
Burcukaganbozdg Adidas süperstar aldım canım 19 numara daha büyük istiyorsan eğer adidas dino var bende 21 numarası var süperstar gibi çok rahat ikisini önerebilirim sana
Demirbebek Burcukaganbozdg yürümeye başlayınca mı alınmalı yoksa yürüme denemeleri şurasında mı cahilliğimi mazur görün lütfen
Burcukaganbozdg Demirbebek yaa estağfurullah öyle demeyin lütfen 🌸 uzmanlar bebeğin yürüme aşamalarında ayağının çıplak yada çoraplı olmasını öneriyolar canım dışarıya çıkmadığı sürece çorabıyla yürüsün evde ve benim şahsi fikrim o yürüme aşamalarında dahil dışarıya çıkacaksa eğer ilk adım ayakkabısı giydirmelisin